Nyhed Reduced price!
Blandet fodertilsætningsstoffer Gæring af komplekse bakterier Særlige avl stammer for svin Deodorant 500g

Blandet fodertilsætningsstoffer Gæring af komplekse bakterier Særlige avl stammer for svin Deodorant 500g

kr154.91

-4%

kr163.06

Ny vare

På lager

Tags: Tilsætningsstof, Billige tilsætningsstof, Blandet fodertilsætningsstoffer Gæring af komplekse bakterier Særlige avl stammer for svin Deodorant 500g.

Blandet fodertilsætningsstoffer Gæring af komplekse bakterier Særlige avl stammer for svin Deodorant 500g gratis fragt

Produkt navn: Blandet foder, tilsætningsstoffer

Beskrivelse: De vigtigste komponenter i Bacillus subtilis, Candida utilis, Lactococcus lactis, Enterococcus faecalis, denitrificerende bakterier og andre effekter af bakterier, den oprindelige særlig aktive additiver og højt overflade aktive luftfartsselskabet. Funktion: Den største funktion af dette produkt er i gæring madras materiale knyttet og kolonisering evne, ingen dyre-ekskrementer i en hvilende tilstand, dyrenes ekskrementer umiddelbart efter aktivering af nedbrydning.

Dette produkt har en meget stærk hæmning af E. coli og andre effekter af ammoniak-producerende bakterier, der er lignende produkter på markedet ikke kan have den samme effekt.

Det er velegnet til pH og fugtighed på 5 ~ 8.7, og tilpasser sig højt osmotisk tryk miljø (dvs høj salt miljø, høj uorganiske miljø), der effektivt kan nedbryde gødning og forvandle sig til celle protein.

Nedbrydning af fækal hastighed ultra-hurtig, såsom kyllingemøg kun omkring 3 timer at gennemføre nedbrydning. På den hårdhed og PH-værdien af fåregødning kan nedbrydes, er der i øjeblikket en unik teknologi.

Lave omkostninger ved brug ◆ vitalitet af gæring bed gris øge produktionen:

Avl bar område, der anbefales mindst 10 kvadratmeter, de største 100 kvadratmeter, stald er opdelt i to områder, som følger:

① Lavvandede kuld område: 1.3 meter fra lavpunktet side af udlægning af cement overflade, højden af truget skal være mindst 40 cm højere end cement overflade, cement overflade og om 15-25 cm kuld, det er lavvandet sengetøj område ;

② Tykt lag strøelse område: der er 1,3 meter uden cement overflade, jorden er ikke behandlet for det mudder (men grundvandsstanden skal være lavere end jorden), er dette område kuld tykkelse: subtropiske områder om 30 til 40 cm tyk Kuld, tempererede region, om 40 til 60 cm, chill-området om 60 ~ 80 cm tykke kuld;

(3) hvad Enten syd eller nord, lavvandede kuld område, og den tykke sengetøj område er de bedste hjælpematerialer, overfladen af kuldet er på samme niveau.

(400 gram) og 5 til 20 kg majsmel (den høje temperatur af sæsonen til at bruge mindre, lav temperatur), anvendelse af dette produkt, en pakke (400 gram) og 5 til 20 kg majsmel Sæsonen bruge mere), drys overfladen lag af kuld, passende rake overflade og 20 cm, og derefter rense overfladen af vandet kan være 20 cm, sommeren er bedst at hælde rent vand for at holde alle indholdet af vand i kuldet på 60 %, Filmovertrukne fermenteret 3 til 7 dage, der kan bruges.

◆ vitalitet af gæring bed kylling kylling produktion:

(20 cm i syd, 30 cm i nord), og 1 pack (400 g), per 20 kvadratmeter af området, og majs 10 (30 cm) i det område af stuehuset (uanset om jorden er cement gulv eller ikke) Kg blandet med kuld, hæld vandet til indholdet af vand i 60%, dækket med en uge efter filmen gæring, i den øverste drys 3 til 5 cm tør og ikke mugne spåner kan bruges.

◆ valg af kuldet:

Så længe ikke-giftige, meldug-indeholder lignin hemicellulose højere savsmuld, hakkelse, halm kan bruges. Hvis du ønsker at gøre brug af gæret madras materiale til mange år, er det nødvendigt at udvælge et materiale, som savsmuld, avner og lignende med den højeste lignin. De øverste 20 cm kræver en kombination af tykkelse, såsom spåner (eller avner) og savsmuld 50% et år gamle gæret madras materiale, der kan være simpelthen hugget med majs stilke på det nederste lag, den øverste 15 cm, anbefales det at bruge en blanding af savsmuld og avner. Kan ikke bruge peanut skaller, halm, majs kolber og andre let at producere aflatoksin materiale til at gøre gæring madras materiale.

◆ vedligeholdelse af kuldet:

Gæring bed Gris kuld for at opretholde det øverste lag af 30-50% af vandindholdet, de lavere og lavere for at opretholde 50-60% af vandindholdet, fandt, at overfladen af kuldet lidt nødt til at tilføje vand, hver 4 måneder til at tilføje en 10 cm tyk Af det nye kuld, kan du også skovl det øverste lag på 10 cm raffineret den gamle kuld at erstatte det nye kuld, den nederste del af kuld kan generelt bruge om 3 år; gæring bed kylling kuld overfladen for at vedligeholde 30% af vandindhold i Den nedre lag for at bevare 50% af vandindholdet, der kun har brug for at tilføje en 5-10 cm hvert år, ingen nye meldug kan være kuld, kuld, kan generelt bruge omkring 4 år, udskiftning af strøelse er en langsigtet kvalitet husdyrgødning.

◆ Supplement til den stamme:

Høj temperatur tørre klima for hver 15 dage for at tilføje en gang, 30 dage til at supplere den lave temperatur sæson. Supplerende metode er for 1 pakke af dette produkt + majs mel, 20 kg + 150 kg vand blandet gæring dagen efter vandes 20 til 50 gange drysses på overfladen af kuldet, ovenstående gæring bouillon kan bruges til 2000 til 2500 kvadratmeter. Stødt afføring nedbrydning er langsom, er der lugt generation kan øge anvendelsen af 3 til 5 gange.

I tilfælde af en nødsituation, skal straks tilføje bakterier, og gæring flydende endnu ikke er færdig, kan du direkte tilføj dette produkt, hver 200 kvadratmeter for at tilføje en pakke af dette produkt, suppleret med 10 gange mere vand i blød i mere end 1 time at bruge.

Spænding No
Model-Nummer 001
Max Output 100g
Materiale No
Farve Blå
Størrelse L
Min Output 50G
LCD-skærm No
Mængde 500g
Type Hunde
Mærke GEX
Antal gear No
Pakke Vægt 0.65kg (1.43lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type Taske

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer