Nyhed Reduced price!
114PCS Stor Størrelse Magnetiske Blokke 3D-Model af Mursten Børn Pædagogisk Legetøj Engineering køretøj pariserhjul

114PCS Stor Størrelse Magnetiske Blokke 3D-Model af Mursten Børn Pædagogisk Legetøj Engineering køretøj pariserhjul

kr382.47

-20%

kr478.10

Ny vare

På lager

Tags: magnetiske klodser, Bygning Af Mursten, børn uddannelse, Billige magnetiske klodser, Af høj Kvalitet byggeklodser, Kina børn uddannelse Leverandører.

Bemærk venligst :

1.Alle er magnetiske, bortset fra hjul og pariserhjul, INGEN kort (Ikke magnetiske)

2.Dette er Standard størrelse magnetiske klodser

3.Uden Original Æske

4.Pladser og triangels vil sende ud af 8 forskellige farver. andre former tilfældig farve.

Bemærk venligst:Ikke original æske

Tips

For russiske venner:

Bemærk tilbyder modtagerens fulde navn, når du afgiver bestilling.fordi du ikke kan få din pakke på grund af told. hvis så, er vi ikke ansvarlige for dig.

Forsendelse

1.Shipping vil blive arrangeret inden for 5 dage efter betaling kontrol. Vi vil erklære din vare flere lavere pris for told bekvemmelighed.

2.Leveringstiden er ca 15-60 dage til de fleste af landene. Men det varierer på grund af forskellige lande, ferie,dårligt klima,strejke ,som ikke kan være under kontrol.

3.Vi kun sende til dit bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os. Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap. inden for 60 dage,skal du ikke åbne en tvist.

5.Vores produkter er gratis forsendelse til de fleste lande., Den brugerdefinerede, afgifter og moms er ikke inkluderet i varens pris og forsendelsesomkostningerne. Normalt vil Vi erklære elementer under $22, men hvis told-ind og kræve skat, du er ansvarlig for disse. Hvis du har brug for hurtig forsendelse af DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, selv om de er ikke gratis, men kan vi nyde en rigtig god rabat. Når du gøre rækkefølge, skal du vælge shipping måde, som du ønsker på vores web shop. Vi vil bemærke, tracking Nr. for liste eller sende e-mail til dig.

Returnering og Refundering

1. Hvis du ikke får din pakke tæt lover tid.spørg os til at forlænge leveringstiden. Ud af de lovede dage.vi kan løfte refundere dine penge.

2.Hvis der er nogen kvalitet problem med vores produkter,bedes du kontakte OS først-og vi vil refundere du efter kontrol.Vær venlig ikke at åbne en tvist eller bare give en negativ feedback-uden kommunikation.

3.Hvis du ikke kan lide varen og ønsker at returnere den,bedes du kontakte os inden for 7 dage og returnere det i 30 dage fra den dato, den blev modtaget. Forsendelses omkostninger er bærer af køber. Alle returnerede varer Skal være i original emballage med et tracking nummer.

Plastik Blok Form Uregelmæssig Form
CE Certifikat
Køn Unisex
Certificering CE
Stregkode No
Model-Nummer SX1114
Klassificering Magnetisk
Certifikat Nr. JZ150909028E
Type Blokke
Mærke MERCURYTOYS
Materiale Plast
Aldersgruppe > 3 år
Plast Type ABS
Advarsel Kan ikke spise
Pakke Vægt 1.6kg (3.53lb.)
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 35cm x 19cm x 23cm (13.78in x 7.48in x 9.06in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer