Nyhed Reduced price!
Top-Fashion Milano Piero Fornasetti plader rene farve sort&hvid illustration hængende retter prøve værelse/home/hotel dekoration

Top-Fashion Milano Piero Fornasetti plader rene farve sort&hvid illustration hængende retter prøve værelse/home/hotel dekoration

kr90.97

-20%

kr113.72

Ny vare

På lager

Tags: home fashion, dekorative dekorative, værelses hjem, Billige home fashion, Høj Kvalitet dekorative dekorative, Kina hjem værelses Leverandører.

fashionable plade

Fornasetti Piero blev født i Milano i November 10, 1913. Han har en unik kunstnerisk vision og ekstraordinær fantasi, blev valgt som det mest alsidige kunstnere. PF er ivrige efter at bruge mønstre af solen og månen kvinder oplever som deres egen unikke skema, i den keramiske fliser; møbler; service; byggeri; skitse malet på en klud og så på hvert luftfartsselskab, til den stil, der er kompliceret, meget dekorativ effekt oprette en mystisk fantasi. Selv efter døden af den store m aster 20 år senere, at han og Bardelli co-design af dekorative fliser er stadig boligindretning felt uudsletteligt mode klassiske.

8 tommer, er den samme størrelse som, hvad din se på dette billede

Vores produkt er lavet af høj-klasse bone kina, kvaliteten af de produkter, der opfylder den mad, bære væk, prisen inkluderer pynt tilbehør.

du kan vælge det mønster nedenfor

hvis du har lavet ordren på 8 tommer plade ,vil vi sende bøjle og kløer for, at du ,som vist på billedet nedenfor

hvis du har lavet ordren på 7 tommer plade ,vil vi sende stå for dig ,som vist på billedet nedenfor

Eller du kan vælge dit foto til os,bedes du kontakte os, og Send billeder og krav til produktionen ,at vi kan udskrive dit foto på plade

forsendelse

1.Alle varer vil blive sendt med luftpost, inden for 5 hverdage, når din betaling er ryddet .

2.Vi kan ikke sende varer på weekend og Kinesiske helligdage.

3.Hvis du ikke får dine varer i rimelig tid efter, bedes du kontakte mig, jeg vil hjælpe dig med at løse problemer.

4.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told.Vi vil justere den transportform, der i henhold til mængden af dit køb , men inden for det tidsrum af transport begrænsninger.

5.Hvis du har din egen favorit kurer, bedes du kontakte mig.

feedback-1.vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os. 2.hvis du er tilfreds med vores produkter,bedes du forlade os aktive feedback,5 stjerner er den bedste,tak. 3.Kontakt os, inden de forlader en negativ neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.

Montering søm og forår
Materiale Keramik & Emalje
Diameter om 20,5 cm
Regional Funktion Europa
Bruger boligmontering
Form Runde
designer piero fornasetti
billede Illustration mønster
Tema Retro
Farve Hvid og sort
Ark Størrelse 8 tommer
Mærke Bølge Risiko
Stil Europa
Størrelse 8 inch, 7 inch
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 25cm x 25cm x 6cm (9.84in x 9.84in x 2.36in)
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer