Nyhed Reduced price!
MISKOS 78 Eyeshadow Palette Sæt 48 Eyeshadow + 24 Lip Gloss +6 Foundation ansigt pulver Blush Makeup Kit Kosmetik

MISKOS 78 Eyeshadow Palette Sæt 48 Eyeshadow + 24 Lip Gloss +6 Foundation ansigt pulver Blush Makeup Kit Kosmetik

kr100.47

-18%

kr122.54

Ny vare

På lager

Tags: makeup-kit, eyeshadow lip gloss, ansigt makeup sæt, Billige makeup-kit, Høj Kvalitet eyeshadow lip gloss, Kina står over for makeup sæt Leverandører.

Makeup-Kit

MISKOS 78 Eyeshadow Palette Sæt 48 Eyeshadow + 24 Lip Gloss +6 Foundation ansigt pudder/Blush Makeup Kit Kosmetik

Makeup-Kit

78 Eyeshadow Palette Ligger 100% Brand Nye.

Vægt: 430g ( i alt ca. Sagen Størrelse: 17.3 cm x 13,3 cm x 3.4 cm Bærbare og nem at bruge. Høj kvalitet ingredienser med silkeblød glans farve, kan vare hele dagen lang! Vidunderlig 78 fuld farve paletter øjenskygge sæt foretrækker til fest makeup - /casual makeup - /bryllup makeup osv. Forskellige farver til forskellige looks. Sættet indeholder:48 eyeshadow , 24 farve lip gloss, 3 farve Foundation ansigt powde , 3 farve blush. Med 4 dobbelt svamp applikator og spejl, mere bekvem at bruge.

Ingen farve-og vil ikke efterlade en irriterende eyeshadow mark. Meget pigmenteret og levende, paletter omfatter matte og shimmer eye skygger, let at matche dit look! Farverne spænder fra hvid/creme farver for at fremhæve, at mørke farver er ideel til smoky eyes. Denne palet er alle de farver, du har brug for at genskabe avancerede eller edgy ser for dag og nat, til forskellige lejligheder, casual, fest, bryllup! Ingen farve-og vil ikke danne en irriterende eyeshadow mark! Blanke farve og nære ingredienser sammen til at pleje huden omkring øjet! Perfekt til både professionel Salon eller personlig brug! Føler lys og blød, let skabe klare og strålende eye makeup er færdig.

Om Os

Moderne Skønhed er en online hot spot for kvalitet sundhed og beauty produkter. Vi tror på, at du finder det rigtige produkt, der vil hjælpe dig se og føle den bedste for dig. Vi er for forbrugerne, så vi forstår vigtigheden af produkter, der virker. Vores team har håndplukket hvert produkt ved at teste og bruge dem selv. Derfor vi sælger ikke bare tilfældige produkter, og vi tilbyder produkter, som vi virkelig stå ved.Hvad adskiller os fra vores konkurrenter? Vi kan lide hvad vi gør, og er det samlede antal fans af de produkter, som vi udfører. Vi garanterer, at alle produkter, der sælges på Moderne Beauty Shop er 100% autentisk. Endelig, vi har licens estheticians og behandlere på personale til at hjælpe med spørgsmål vedrørende produkter.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner, 5 stjerner for den nærmere vurdering af din ordre. tak så meget !!

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader neutral (3 stjerner) eller negative (1-2 stjerner) feedback. Vi garanterer 100% slove noget problem for dig.

3. Venligst e-mail til os, før de forlader den negative feedback eller åbning af eventuelle tvister på stedet.

Kommunikation er den bedste måde at løse problemer.

Ingrediens Forpmarcellobutylene (fire ethyl hexanoat), pentærythritol ester, to isoste
kit makeup-kittet Makeup Kit Kosmetik
maquiagem makeup sæt ; 78 Eyeshadow Palette Sæt
Mængde Hundrede
Type Makeup Sæt
Mærke miskos
Model-Nummer MIA-MK78
NETTO VÆGT 95g
Sæt kit maquiagem ; kit de maquiagem
Pakke Størrelse 35cm x 25cm x 5cm (13.78in x 9.84in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.55kg (1.21lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer