Nyhed Reduced price!
Gratis forsendelse 36V250W bafang e-bike kit seneste controller krank Motor kit BBS01 el-cykel kit

Gratis forsendelse 36V250W bafang e-bike kit seneste controller krank Motor kit BBS01 el-cykel kit

kr2 038.30

-5%

kr2 145.58

Ny vare

På lager

Tags: el-cykel kit, motor kit, e-bike kit, Billige el-cykel kit, Høj Kvalitet motor kit, Kina e-bike kit Leverandører.

Med en integreret speed sensor, denne midt-drive-motor, som er forenelig med en 68-120mm krankboks, har en nominel effekt på 250W,350W,500W,750W,1000W, en reduktion forholdet 1: 21.9, og det maksimale drejningsmoment fra 80N.m-160 N. m, vil give rytteren med stor eksplosiv kraft, når du starter systemet. Meget stærk og effektiv, denne motor i høj grad øger riding glæde og er velegnet til mountain bikes og sand cykler, som er den foretrukne af ryttere, der elsker udfordringer samt transport af cykler.

1.8 SJOV 36v250w midten af drev, motor BBS-01B Bafang 8fun motor

2.Bremsegrebet

3. 790LED/C965 LCD/LCD-850C/DPC-18 LCD-skærm

4.V12 PAS sensor integreret

5.EB-BUS vand-bevis kabel

6. 42T(aluminium) /44T/46T/48T Kæde hjul

7.Venstre Håndsving + Højre Krank

8.Tommelfinger Gas

9.Nødder

10.Batteri(ekstraudstyr)

Vi er engageret i at den elektriske cykel industrien har været mere end seks år, med professionel teknisk team produkter med høj kvalitet og førsteklasses service. Med udviklingen af den elektriske cykel branchen,har vi kunder over hele verden og mødt mange problemer.Med disse problemer, vi har så meget erfaring på e-bike kits i dag. Vores e-bike kits er nemme at installere og giver dig mulighed for at konvertere din standard cykel til en sjov og øko-venlige e-cykel. Da hver model er forskellige og komponenter kan variere, det er dit ansvar at afgøre den bedste måde til at installere en el-cykel kit på din cykel. Selv om de fleste af de trin, der er lignende fra install til at installere, vi har instruktioner kan hjælpe kunderne til at konvertere deres cykel.

Q: Told: A: importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris . Q: Farve Forskel : A: billeder, der viser på vores butik, er truffet på grundlag af de ægte produkter .På grund af forskellige overvåge og lysstyrke,kan der findes normale lille farve forskel,bedes du donnot efterlade en dårlig feedback eller returnere varer til os, uden at kontakte os Sp: Leveringstid : A: Hvis produkter, der stadig er i Transit ,og levere din tid kommer til at udløbe ,bedes du kontakte os ,og vi vil forlænge leveringstiden for dig .og hvis produkter er tabt i transit ,bedes du venligst kontakte os og vi vil gøre en fuld refusion eller sende den samme produkter at du snarest . Q: Feedback: A:Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ feedback. Q: Defekte Produkter: A: Vær venlig ikke at tilmelde fragt på regningen, hvis produkter er defekt , det er rederiets ansvar , skal du tage et foto for os, og vi vil gøre refusion til dig . Q: returret: A: vi gør vores bedste for at servicere vores kunder.vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af elementer, og det er kun på grund af selve produktet som fejl,skader,noget, der er sælgers skyld,ikke købers personlige præferencer eller manglende brug. Udover de elementer, der returneres, skal være i deres oprindelige betingelser

Motor Type Sidehængt Motor
Spænding 36V
Watt 201 - 300w
Design Børsteløs
SKU BBS01-250-36
Mærke EUNORAU
Pakke Størrelse 31cm x 24cm x 27cm (12.20in x 9.45in x 10.63in)
Pakke Vægt 6.0kg (13.23lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer