Nyhed Reduced price!
2017 GymSong S905 hjem ktv-karaoke-maskine-system med HD-systemet vietnamesiske sange 8876E Karaoke

2017 GymSong S905 hjem ktv-karaoke-maskine-system med HD-systemet vietnamesiske sange 8876E Karaoke

kr1 397.69

Ny vare

På lager

Tags: ktv-karaoke-maskine, karaoke maskine, ktv karaoke, Billige ktv-karaoke-maskine, Høj Kvalitet-karaoke-maskine, Kina ktv karaoke Leverandører.

Dette link er til en retssag eller for lille for at teste kvalitet ,vi er på udkig efter distributør . Eneste maskine ,uden sange

2017 GymSong S905 hjem ktv-karaoke-maskine-system med HDMI-system Karaoke

HD harddisk Android karaoke player

Dette er en fuld HD harddisk Karaoke Sang For maskine og HD harddisk android player, der er installeret android6.0OS, med evnen til at afkode-og video-output begge kommer virkelig til 1080P, nemlig 1920 X 1080 video beslutninger(vores bedste produkt, model, der kan støtte 3840 X 2160 video beslutninger) ; else for at støtte næsten alle af mms-filer, formater.

det er ligesom en computer,kan oprette forbindelse til internettet via TRÅDLØST netværk eller kabel,skal dit TV være smart,skal du aktivere din nyde HD-film,Android Spil,Apps,surfe på internettet,for at gøre dit hjem til at være et teater og bringe endeløs underholdning.

Som en professionel karaoke-maskine,karaoke-systemet er designet, brugervenligt,Flere måder at bestille sang, Iphone og android telefon kan bestille sange,også kan vælge en sang med tale.

For-og bagside Billede :

Android 5.1 HD-karaoke-afspiller HDMI 1080P med Auto Volume Kontrol, dobbelt hdd

GS-905/KTV-AFSPILLER, der kører Android-styresystemet. Det er også en HD-Smart TV Boks, som understøtter web browsing & media streaming, som understøtter næsten alle af mms-filer, formater. Det er alle i et hjemmebiograf system, hvor du kan nyde HD-film, Android Spil, Apps, surfe på internettet og en personlig foto lysbilledshow afspiller dine billeder.

Karaoke Player kan kommunikere med en kabelforbundet eller et trådløst tastatur og mus, Fjernbetjening, Android Phone,Android Tablet , iPhone og iPad. Karaoke-Air app tilgængelig på Apple Store og Google Play Butik giver dig mulighed for at kontrollere, skal du vælge og bestille sange fra din telefon. ( søg Karaoke luft i google Play butikken, eller Karaoke-air 2 i Apple store)

Hver bruger, der er koblet til den SPILLER, System på samme WiFi netværk kan individuelt indstille sin Karaoke-funktioner ved hjælp af hans eller hendes egen smartphone eller tablet - ikke mere at skulle til at dele eller videregive omkring den tykke sang bog eller venter på at finde ud af, om din sang, eller læg din sang. Alt, hvad der kan gøres nemt og bekvemt ved et par tryk på telefonen eller tablet.

Funktioner:

TILBEHØR LISTE

Fjernbetjening 1 STK

AV-tilslutningskabel 1 STK

HDMI tilslutning af kabel 1 STK

USB-tilslutningskabel (1 STK

Harddisk skrue 8-PC ' er

Manual 1 STK

Bemærkning : husk at tjekke maskiner, før du underskriver . Vi kunne ikke acceptere returnering af varer for dårlig levering .

Model-Nummer HD-S905/8876
Oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
mp3-fil Støtte
Lyriske vise Støtte
RMVB Støtte
Farve Black
Mærke GYMSENSE
Pakke Størrelse 50cm x 43cm x 10cm (19.69in x 16.93in x 3.94in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 5.0kg (11.02lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer