Nyhed Reduced price!
Hot salg afrikanske bazin blonde stof beaded Ghana broderi bomuld stof med 2 m franske blonder PLZ-06

Hot salg afrikanske bazin blonde stof beaded Ghana broderi bomuld stof med 2 m franske blonder PLZ-06

kr360.21

-29%

kr507.34

Ny vare

På lager

Tags: bomuldsstof, stof perler, bazin blonder, Billige bomuld, Høj Kvalitets perler, stof, Kina bazin blonder Leverandører.

start

Vis produkt

Før du bestiller i det stof, du har brug for at vide om følgende oplysninger 1.Vores stof er af god kvalitet stof,vi bruger behageligt bomuld materiale til at gøre det. 2. Vi er en fabrik ,kan vi tilbyde dig engrosprisen for jer alle,hvis du har brug for mange stykker stof. 3. Hurtig levering ,kan vi sende stof fastly, hvis betalingen kom til vores Groendalspark.dk konto. Nogle lande måske vil oplade import skat i tolden.Især i Europa, hvis told skat anmodes om køber er ansvarlig for det ,Hvis køber ikke klart, told-og lad den parcel vender tilbage ,vi er i stand til at refundere betaling.

Alle elementer er taget i form,men nogle gange ,på grund af lys eller skydning vinkel er forskellige,og personlige forståelse af forskellige farve vil resultere i farve forskel problem,er dette problem ikke hører til problemer med kvaliteten.Hvis sind off farve,skal du være forsigtig med at købe.

Efter du har afgivet ordren ,vi har brug for 1-3 dage til at forberede ordren så vi kan sende det ud.Vil vi bruge DHL,UPS,Fedex,TNT til transport,vil vi vælge en, som vi har brug for.Normalt vil det tage 4-7 dage at have modtaget,hvis du har brug for andre måder at levering det,så lad mig det vide.

Hvis du bestiller en forkert vare, eller du ikke kan lide produktet ,afkast er accepteret, men køber skal betale tilbage shipping gebyr,og vi kan refundere produktets beløb uden fragt gebyr.

Din feedback er meget import til os ,bedes du venligst give os 4 eller 5 stjerner feedback,hvis stoffet satify dine krav,hvis ikke,bedes du kontakte os i tide.Vi vil gøre vores bedste for slove det.

Brug Bryllup kjole,taske,tøj,
Materiale bomuldsstof
Funktion Anti-Bakterie
Item Bazin bomuldsstof
Technics Vævet
Ruskind Stof Type Ingen
Mønster Coated
Model-Nummer PLZ-06
Bredde 1.3 - 1.5 yards
Længde 5 M
Type brocade fabric
Farve som billede
Strikket Type Warp
Vægt 1.5KG
Produkt Type Aramid Stof
Pakning Pplastic
Nonwoven Technics Termisk Bundne
Produkt Navn Bazin kjoler bomuldsstof
Stil Bazin bomuldsstof
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 20cm x 8cm (3.94in x 7.87in x 3.15in)
Enhed Type masse (5 M/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer