Nyhed Reduced price!
1000g/pose af Høj Kvalitet i Ren Soja Voks Flager for Stearinlys Gør DIY-Lys Dufte Søjle Glas Stearinlys

1000g/pose af Høj Kvalitet i Ren Soja Voks Flager for Stearinlys Gør DIY-Lys Dufte Søjle Glas Stearinlys

kr191.39

-25%

kr255.20

Ny vare

På lager

Tags: taske i høj kvalitet, taske kvalitet, taske taske, Billige pose af høj kvalitet, Høj Kvalitet taske kvalitet, Kina taske taske Leverandører.

Produkt Navn: 1000g/pose af Høj Kvalitet i 100% Ren Soja Voks Flager for Stearinlys Gør DIY-Lys Dufte Søjle Glas Stearinlys

Produktets navn: Naturlig og Økologisk Soja Voks til søjle stearinlys Ideel til at lave soja voks smelter, offerfund stearinlys og søjle stearinlys slags. Dybest set, hver stearinlys, der er fritstående. Indeholder 100% sojabønner og nøje udvalgte botaniske olier. Denne voks er den bedste på markedet til at lave lys, som bør vildskab og sammentrækning, så den kommer ud af formen let. Brug denne voks til at komme til sådan en smuk duft af dine stearinlys. Dette var glat, kan være blandet med palmevoks for en lidt hårdere og længere brændetid, hvilket gør det perfekt til stearinlys. For de bedste resultater: smelt var helt op til 85 grader Celsius tilføje farve til 85 grader celsius tilføje duft til 70 grader celsius pour ved 75 grader Celsius Bemærk: din egen test temperaturer anbefales for at opnå det ønskede resultat.

Du kan bruge induktion komfur start varme

Betaling Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Groendalspark.dk såsom Visa, kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union). Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Groendalspark.dk,og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det . Forsendelse Vilkår Vi vil levering af varen til den leveringsadresse, du har tilbage i Groendalspark.dk.For at du kan få din ordre normalt,udfyld venligst din leveringsadresse omhyggeligt. Returret Vi garanterer 100% tilfredshed. Hvis du føler dig ikke tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen. Så lad mig det vide. Fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt. Feedback & Kontakt Os, Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre mig en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger. Din gode feedback er meget værdsat. Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer, forventer, at vi ud i weekenden.

Håndlavede
Vægt 1KG
Model-Nummer Seks hundrede halvfems fem
Farve
Materiale Soja voks
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Pakke Vægt 1.08kg (2.38lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer