Nyhed Reduced price!
2stk Motorcykel Motorcykel LED-blinklys Indikator Gult Lys Bøjelig UNBreak Lamper

2stk Motorcykel Motorcykel LED-blinklys Indikator Gult Lys Bøjelig UNBreak Lamper

kr91.65

-16%

kr109.12

Ny vare

På lager

Tags: lampe lampe, led lampe, lampe, indikator, Billige lampe lampe, Høj Kvalitet led lampe, Kina lampe indikator Leverandører.

modname=ckeditor

Navn: LED-lampe L8 dyr

Mængde: et par priser

Størrelse: 10MM skruer fast (se nedenfor for detaljer)

Spænding: 12V DC strømforsyning

Indledning: den nye dags lys design, energibesparelser niveau er langt overlegen i forhold til traditionel belysning produkter, med høj lysstyrke, lav brændværdi, lavt energiforbrug, høj effektivitet, ingen glødetråd struktur. Den form for design gør bilen samhusning cool flere kvaliteter, højere frafald.

Bemærk: hvis styringen lampe fire flash eller rat-lampen ikke fungerer normalt, tjek venligst dit meter signallampe, hvis kun én, kun én venligst tag styringen indikatorlampen instrument (det oprindelige køretøj flasher understøtter ikke FØRTE også nødt til at erstatte den flasher)

Varm prompt: efter at have modtaget de varer, først må ikke haste til at installere, skal du først bruge 12V DC fuldt opladet batteri, test direkte, så du kan spare en masse besvær og bekymringer.

Bemærk: på grund af den Huanglong serie af modeller, er den negative kontrol af flasher, og vores produkter er egnede til positiv kontrol, montering af styre-lampe (L8) vises på den baggrund ikke lyse, når de har brug for at spille, til at lyse, så flasher er den negative kontrol-modeller er ikke egnet til at installere vores L8 styring lampe

'

Motobike Gøre Kawasaki
Mærke SPIRIT BEAST
Enhed Type Par
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer