Nyhed Reduced price!
LODFIBER for Intel E10G42BTDA Server Adapter X520-DA2 10Gbps PCI Express 2.0 x8 2 x SFP+

LODFIBER for Intel E10G42BTDA Server Adapter X520-DA2 10Gbps PCI Express 2.0 x8 2 x SFP+

kr735.63

Ny vare

På lager

Tags: intel sfp, sfp-adapter, Billige intel sfp, Høj Kvalitet sfp-adapter.

Inter Ethernet Konvergerede Netværk Adapter X520

Dobbelt - og Enkelt-Port 10 Gigabit SFP+ Ethernet Integrerede netværkskort Giver den Ultimative Fleksibilitet og Skalerbarhed i Virtuelle og Unified Storage-Miljøer

Intel ' s familie af adaptere, Intel Ethernet-Konvergerede Netværk Adapter X520 med SFP+ - forbindelse, er de mest fleksible og skalerbare Ethernet-adaptere til nutidens krævende data center miljøer. Datacenter netværk er ved at blive skubbet til deres grænser. Den eskalerende installationer af servere med multi-core processorer og krævende applikationer såsom High Performance Computing (HPC), database klynger, og video-on-demand er nødt til 10 Gbps forbindelser - Kunder kræver fleksible og skalerbare i/O-løsninger til at opfylde de strenge krav, der kører mission-kritiske applikationer i virtualiserede og unified storage-miljøer.

Drevet af Intel ' s tredje generation 10 GbE netværk controller, Intel Ethernet-82599 10 Gigabit Ethernet-Controller, X520 adapter familiens adresser de krævende behov for den næste generations datacenter ved at give uovertruffen funktioner til visualisering, fleksibilitet til LAN-og SAN-netværk, og gennemprøvet, pålidelig ydelse.

Bedste Valg for Visualisering

Den eksplosive vækst i visualisering er, der fører til et stigende behov for netværkets ydeevne. Med flere Virtuelle Maskiner (Fos), der kører på hver multi-core server, netværk trafik er steget dramatisk, med hver VM for konkurrerende tilgængelig i/O-båndbredde. Intel ' s familie af Intel Ethernet-Konvergerede Netværk Adapter X520 adresser netværk flaskehalse i virtuelle miljøer. Disse adaptere giver netværk-intensive applikationer for at opnå resultater, der forventes af et virtualiseret miljø.

Intel Ethernet-X520 familie af adaptere giver den bedste netværksydeevne til rådighed i branchen, uanset om den fysiske port, der er konfigureret på en emulering tilstand ved hjælp af den virtuelle switch i VMM (Virtual Machine Monitor), eller er der direkte kan henføres til en virtuel maskine. I den emuleringsindstilling, Intel ' s I/O-teknologi. Virtual Machine Device queues (VMDq) optimerer justeringen af netværkets ydeevne ved at skubbe data sortering og kopiering af software fra Virtual Switch i VMM til Intel Ethernet-82599 10 Gigabit-Controller. Denne konfiguration er bedst egnet til en lang række af VMs kører standard applikationer, der har begrænset båndbredde og latency krav.

Til mission-kritiske applikationer, hvor| dedikeret I/O er påkrævet for maksimalt netværk ydelse, brugerne kan tildele en dedikeret virtuel port-adapter til et VM. Brug af PCI-SIG SR-IOV kapacitet på en Intel Ethernet-X520 adapter giver direkte VM-tilslutning og beskyttelse af data på tværs af VMs. SR-IOV teknologi giver de data til at omgå software virtual switch og giver near-native performance. Det tildeler enten fysisk eller virtuelt I/O-porte til de enkelte VMs direkte. Denne teknologi er bedst egnet til applikationer, der kræver det højeste I/O-overførselshastighed og laveste latency ydeevne, såsom database, opbevaring, finansielle og andre applikationer.

PCI-SIG SR-IOV er en mekanisme for enheder til at reklamere for deres evne til at være direkte kan henføres til flere virtuelle maskiner. SR-IOV muliggør opdeling af et PCI Express* (PCIe) funktion i mange virtuelle grænseflader til formål at dele de ressourcer, der er af en PCIe-enhed i et virtuelt miljø kan Disse virtuelle grænseflader er kaldet Virtuelle Funktioner. Hver virtuel funktion kan støtte en enestående og særskilte data sti til 1/0-relaterede funktioner inden for PCIe-hierarki. Brug af SR-IOV med en netværksenhed, for eksempel, kan båndbredden for en enkelt port (funktion) til at blive opdelt i mindre dele, der kan henføres til specifikke Fos, eller gæsterne, via en standard interface.

Samlet Netværk og Storage

Familien af Intel Ethernet-X520 adaptere sænker dit datacenter samlede omkostninger ved ejerskab (TCO) ved at give mulighed for at route LAN-og SAN-trafik i løbet af et enkelt stof.

Understøttelse for Fibre Channel over Ethernet (FCoE)

FCoE indkapsler Fiber Channel rammer i forhold til standard Ethernet netværk, således Fiber Channel til at drage fordel af 10 GbE-netværk og samtidig bevare sin oprindelige protokol. Den X5Z0 adaptere tilbyder FCoE hardware acceleration til at give resultater svarende til FC hba ' er. De adaptere understøtter Data Center Bridging, også kendt som Konvergerede Enhanced Ethernet (CEE), som giver kunderne mulighed for at konfigurere trafik klasser og prioriteter til at levere en tabsfri Ethernet-stof. En Intel Ethernet-Konvergerede Netværk Adapter X5Z0 reducerer TCO ved at fjerne overflødige stoffer og sparer udgifter til dyre FC hba ' er og FC switch-porte.

Støtte til iSCSI

De adaptere give fuld støtte for bevist indfødte OS og VMM iSCSI-initiatorer, samt iSCSI boot. Historisk set, CRC3ZC beregning har forringet systemets ydeevne, men nu med CRC instruktion, der følger med den nyeste Intel Xeon-processorer, CRC-validering er muligt, med minimal indflydelse på netværkets hastighed, samtidig med at levere overlegen data integritet.

Intel Ethernet-familie af X520 adaptere gør det hele: 10 Gigabit LAN, FCoE, og iSCSI; virkelig at levere på løftet om fælles netværk.

Model-Nummer E10G42BTDA
Mærke LODFIBER
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 16cm x 4cm (9.84in x 6.30in x 1.57in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer