Nyhed Reduced price!
Pre-sale Zhiyun Glat 4 3-Akse Fokus Pull & Zoom Håndholdte Gimbal Stabilisator til iPhone X 8 7 Plus Samsung S8+ S8 S7

Pre-sale Zhiyun Glat 4 3-Akse Fokus Pull & Zoom Håndholdte Gimbal Stabilisator til iPhone X 8 7 Plus Samsung S8+ S8 S7

kr852.10

Ny vare

På lager

Tags: stabilisator håndholdte, stabilisator gimbal, stabilizer 3-akse, Billige håndholdte stabilisator, Høj Kvalitet stabilisator gimbal, Kina stabilizer 3-akse Leverandører.

Vigtig Meddelelse!!!

1) Vi har startet i pre-selling Zhiyun glat 4 ,men det er ikke lager nu.der er i bestanden efter April 25,2018.

2) Vi vil sende det efter April 25,2018.

3) Hvis du ikke har tålmodighed til at vente, skal du ikke købe,hvis du har købt det, bedes du udvide levering dage. tak

Zhiyun Glat 4 3-Akse Fokus Pull & Zoom Håndholdte Gimbal Stabilisator til Smartphone iPhone X 8 7 Plus 6 Plus for Samsung Galaxy S8+ S8 S7 S6 S5

Pakke, Herunder:

1x Zhiyun Glat 4

1x Taske

1x USB-Kabel

1x Mini Stativ

Oversigt:

Zhiyun Glat 4 er Født for Mobile Filmskabere, forvandler din mobiltelefon til en professionel filmproduktion kamera, hjælpe dig med at skabe stabil og jævn optagelser med blot din telefon. Få en nu at oprette din egen Hollywood-film med bare telefoner!

Funktioner:

Integreret kontrolpanel design: reducere behovet for at røre skærmen, og hjælpe brugerne med at kontrollere både de stabiliserende og mobile kameraet direkte med hot-knapper.

Fokus Pull & Zoom: med den faglige og delicated håndhjulet du kan zoome ind eller ud, som du ønsker at tage close-up billeder, Ved at trykke på FN-skift-knappen, håndhjulet er konfigureret til en focus puller, hjælper dig med at opnå høj præcision fokusere ændringer i real tid.

PhoneGo Mode for Øjeblikkelig Scene-Overgang: frigøre potentialet af motorer i en flash til at reagere på enhver delikat bevægelse uden forsinkelse.

Time Lapse Ekspert: Det kan indse funktioner, såsom Timelapse, der flytter tid og Motionlapse, optagelse liv, og at vise kunst af tid flow.

Object Tracking: Du kan ramme det objekt, du ønsker at spore på skærmen, og stabilisatoren kan gøre resten.

To-vejs Opladning med Længere Runtime: Glat 4 kan køre i 12 timer i træk. Det vedtager den almindelige Type-C opladning port, glat 4 kan blive opkrævet af bærbar strømkilde, og telefonen kan blive opkrævet af stabilisatoren via USB-porten på tilt-aksen.

Altid stærk og kompatibel med alle telefoner: motorens effekt af Glat 4 er steget med et stort omfang, hvilket gør den kompatibel med telefoner i alle størrelser.

Meddelelse Bluetooth
Pakke Ja
Tekstning Vinkel To hundrede og fyrretyve
Lodret Optagelse Ja
Støtte Fjernbetjening Ja
Model-Nummer Zhiyun Glat 4
Mærke zhi yun
Type Håndholdte Gimbal
App Indstilling Ja
Panoreringsvinklen To hundrede og fyrretyve
Rullende Vinkel To hundrede og fyrretyve
Der er konfigureret til Smartphones,Digitale Spejlreflekskameraer
af Akser 3-Akse
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer