Nyhed Reduced price!
Høj Kvalitet Brusebad Dør Ruller Løbere 25mm Hjul Udskiftning Brusebad Døren Rulle Hjulet 4PC

Høj Kvalitet Brusebad Dør Ruller Løbere 25mm Hjul Udskiftning Brusebad Døren Rulle Hjulet 4PC

kr40.03

-9%

kr44.44

Ny vare

På lager

Tags: brusedøren rulle hjul, brusebad dør ruller, 25mm brusebad dør ruller, Billige brusebad døren rulle hjul, Høj Kvalitet brusebad dør ruller, Kina 25mm brusebad dør ruller Leverandører.

Kære Kunder, 1 .nogle varer vi uaully tilbyder GRATIS FORSENDELSE, dog gratis forsendelse, shipping måde er choosed af os, vil vi beslutte, hvad måder er bedre for dig. at sende til rusland vi alwalys send til "spceialline-YW", fordi dette er mest hurtigste måde at sende til rusland og epacket ligger blot kan sende til USA andre lande kan ikke sende ud . andre lande vil sende af " China Post, der er Registreret luftpost "

forsendelse

Vi vil sende varen via post air mail inden for 24 timer, normalt vil det tage 10~17 arbejdsdage for dig at få det. På grund af den påvirke af det verdensomspændende snestorm i denne vinter, stillingen tid kan være lidt længere, hvis du ikke har modtaget varen i god tid, pls vente tålmodigt et par dage mere, og du vil få det. Også vi kan afsendt varen via EMS, hvis du ønsker at få varen i kort tid, pls kontakte os, vil vi tilbyde ems shipping gebyr for denne vare. BEMÆRK: af hensyn Til lokale skikke og post, post gang til ITALIEN, TYSKLAND, SPANIEN og MEXICO er lidt længere end andre lande, normalt vil det tage 25~30 arbejdsdage. Klienten af de 3 lande kan vente paciently at få varen.

om os

Vi er gode til sælger for at have tillid til og har 5 år sælge oplevelse.Vi skal være glad for at etablere en forretningsforbindelse med folk hele verden over. Også Ordrer er velkommen til grossist.Vi vil gøre vores bedste for service og listen mere og mere godt og laveste pris elementer i vores butik.Vi vil meget glad, hvis vi kan få din positive feedback, og vores system vil automatisk forlade dig Positiv feedback, når vi har modtaget en Positiv tilbagemelding. Hvis du har spørgsmål om os eller vores produkter, pls bare send en mail til os, vil vi løse alle de problemer og spørgsmål, der er forvoldt dig.

kontakt os

Nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, og vi vil besvare din mail inden for 1 arbejdsdag. Vi vil besvare dine spørgsmål via e-mail, kan du tjekke din e-mail for alle svarene. Også bemærk herunder din e-mail-adresse, når du har

Oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
DIY-Forsyninger Elektrisk
Model-Nummer bottom-4stk
Mærke Clarmonde
Glas Tykkelse 6mm
Materiale Plast
Brusekar ikke inkluderet
Rammen Stil Med Ramme
Farve diameter 20 mm, diameter 22mm, diameter23mm, diameter25mm, diameter27mm
Ramme Materiale Aluminium Legering
Interne Damp Ja
Åben Stil Hængsel
Diameter 20MM 22MM 23MM 25MM 27MM
Udseende Stil Pladsen
Form Diamant type
Skuffe Form Rektangel
Rammen Overfladebehandling galvaniserede
Tilbehør bruser skærmen
Type Bruseafskærmninger
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 13cm x 8cm (9.84in x 5.12in x 3.15in)
Enhed Type masse (4 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer