Nyhed Reduced price!
Gratis forsendelse med UPS 80000pcs Pladsen Pin header 0.64*0.64*12.54 messing materiale med forgyldt 1.0 u

Gratis forsendelse med UPS 80000pcs Pladsen Pin header 0.64*0.64*12.54 messing materiale med forgyldt 1.0 u

kr1 485.05

-4%

kr1 563.21

Ny vare

På lager

Tags: ups express plus service, ups-pins, materiale organza, Billige ups express plus service, Høj Kvalitet ups-pins, Kina materiale organza Leverandører.

Pladsen Pin pin header

0.64*0.64*12.54 MM

Forgyldt

1.0 u

Velkommen til vores firma-butik! For ethvert elektronisk produkt, du har brug for i det kinesiske marked, du kan komme til os. Vores salgsteam og kunde-service team, der er baseret i Shenzhen,Kina. Vi vil gøre vores bedste for at opfylde din ordre. Lad os gøre det til en win-win forretning sammen.

Kundetilfredshed

Vi garanterer at alle vores produkter er "som nævnt" i deres beskrivelser. Vi stræber efter 100% kundetilfredshed på hvert salg er vi fuldstændig.

Vores produkter er direkte fra fabrikken, der er intet midt mand, ingen høj markup, så vi kan levere kvalitet elementer endnu meget konkurrencedygtig pris.

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os først, de fleste er reageret med i 12 timer.

Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på som en Spærret konto, kreditkort, real-time,etcYou kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser, vil din betaling blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse

1). Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer. Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2). Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

Transportøren Navn

Anslået Tid i Transit fra Kina til USA

Tracking Service

UPS

3-6 dage

>

DHL

3-6 dage

>

Fedex

3-6days

>

Kina Post, Luftpost

10-15 dage

>

HK Post, luftpost

10-15 dage

>

3). Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status. For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre. Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger

Mærke RTLECS
Oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Type Pladsen Pin-Kode
Model-Nummer PIN HEADER1.0
Anvendelse PCB, Belysning
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type masse (80000 stykker/masse)
Pakke Vægt 4.5kg (9.92lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer