Nyhed Reduced price!
BLACK Vintage Type Top Belastning 5 Strenge Electric Bass Bridge

BLACK Vintage Type Top Belastning 5 Strenge Electric Bass Bridge

kr110.71

Ny vare

På lager

Tags: bass bridge, electric bass bridge, strenge til elektrisk, Billige bass bridge, Høj Kvalitet el-bass bridge, Kina strenge til el-Leverandører.

100% nye

høj kvalitet og test er fint

Punkt 100% som vist på billedet

Farve:sort

Materiale: Metal

Størrelse:Som vist i Fig.

Pakke Inkluderet:

1 x Bro

6 x monteringsskrue

1x skruenøgle

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

c urrently, kan du betale ved hjælp af Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney og bank overførsel. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Groendalspark.dk i fremtiden.

Om Shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING 2. Ordrer vil blive behandlet inden for 24-60 timer af betaling bekræftet normalt. 3. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen, og weekenden. 4. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. EMS------omkring 5-10 arbejdsdage. DHL------ca 4-7 arbejdsdage Kina Post/Hong Kong Post------om 15-50 arbejdsdage Om returret 1) Bemærk venligst, at Vi ikke dækker alle elementer for skader efter brugte eller som følge af vandskader. 2) Procedure for at returnere varer, som efter Trin 1) til at Kontakte os Via Alibaba.com's beskedcentralen,eller send os en e-mail Trin 2) Give os det billede af de defekte varer, og også så mange oplysninger som muligt om det problem du har Step3) Returnere varen til den aftalte ombytning eller refundering. 4) Alle vende tilbage forsendelsesomkostninger betales af køber. Om Feedback ------ kundernes tilfredshed er Vores mål ! 1) Hvordan kan jeg give feedback til sælgeren?---- 2)Bedes forlade os positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service. 3) er Du velkommen til at contacu os, Hvis Der er nogen problemer med den virksomhed, vi vil gøre deres bedste for dig ,tak. Bemærk: *Vær venlig at forstå, at måske FARVEN er ikke 100% det samme som det faktiske produkt på grund af kameraet, skærmen, eller nogen andre årsager Tak

Model-Nummer JHBS-BK-5
Størrelse As shown in Photo
materialer Metal
Farver Sølv(Forkromet)
Mærke QHX
Type Broen
Vægt 130G/Set
Enhed Type Sæt
Pakke Vægt 0.16kg (0.35lb.)
Pakke Størrelse 13cm x 11cm x 7cm (5.12in x 4.33in x 2.76in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer