Nyhed Reduced price!
1m Længde ID:12*OD15.8MM Ledninger Ærme Fleksibel Bølgepap Bellow Rør Rør Kabel Kappe Indviklet Kanal Rør Ledning Væven

1m Længde ID:12*OD15.8MM Ledninger Ærme Fleksibel Bølgepap Bellow Rør Rør Kabel Kappe Indviklet Kanal Rør Ledning Væven

kr41.01

Ny vare

På lager

Tags: tube kanal, wire ærme, kabel kappe, Billige tube kanal, Høj Kvalitet ledning stel, Kina kabel kappe Leverandører.

12mm Sort-ID Ikke Delt Indviklet Conduit Slange

Fleksibel, letvægts polyamid conduit-slangen, der er egnet til automotive applikationer, sele, fabrikation, kabel-indpakning, oprydning & tilrettelæggelse

God modstand til biler væsker og UV-brandsikkert

Betaling: Fulde betaling skal ske senest 5 arbejdsdage efter din bestilling. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af deres land.

Forsendelse: Vores fragtpriser omfatter omkostninger til fragt, ekspedition og emballage. Sørg for din leveringsadresse er korrekt. Elementer vil blive sendt med USPS til USA ,som tager 7-15 arbejdsdage for levering.Anden levering plz se den påsatte detaljer.

Leveringstid:

Den Post, luftpost tager omkring 20~30 arbejdsdage til at levere, nogle gange tager det omkring 60 arbejdsdage. Hvis du ikke får din vare efter lang tid, kan du IKKE åbne enhver tvist, Bedes du kontakte os for at forlænge tiden, for din ordre, og aflægge rapport til posthuset.

Beskadiget ved Ankomsten: Når du tilmelder pakken, skal du kontrollere den grundigt. Du?d bedre at tage en video eller fotos, når du åbner den. Hvis der er skader eller mangel for din pakke, skal du kontakte dit posthus eller Hurtig selskabet straks, Bedes du sende video eller billeder til vores service team på samme tid. Du MÅ IKKE åbne nogen former for krav på Groendalspark.dk, vil Vi udvide tiden for din ordre, når først du har rapporteret til os, og give dig en tilfreds løsning.

Told-Skat & Told: Vi kan hjælpe købere til at sænke faktura værdi, men skat, der opkræves af købere? land, er det?s ude af vores kontrol, købere er ansvarlig for skat og fortoldning.

Fjerntliggende Område: Købere er ansvarlig for fjerntliggende område leveringen omkostninger.

Returret og Garanti: Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter, hvis der er et problem med din ordre, sørg for at KONTAKTE OS inden de forlader negativ feedback. Forlader den negative feedback, uden at commnication er en overtrædelse af business feedback politik. Vores garanti dækker ikke udvidet til at omfatte alle produkter, der er fysisk beskadiget, eller at der ikke under normale driftsforhold, som følge af misbrug eller forkert installation på køberen/brugeren er en del af. 15 Dage Penge Tilbage Garanti bliver tilbudt til alle grunde, efter anmodning.

Kontakt Os:

Bedes du kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller forslag, som du kan have, vil vi være glade for at hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked, eller sende os en mail. Vi vil svare dig inden for 24 timer

Model-Nummer LG-12*15.8
Farve Black
Type Ikke split
Materiale PE
Enhed Type Meter
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.09kg (0.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer