Nyhed Reduced price!
Læder herre pik ringe med snap-skruer, justerbar læder dobbelt penis ring for mænd cock ring,mand læder sex penis ring

Læder herre pik ringe med snap-skruer, justerbar læder dobbelt penis ring for mænd cock ring,mand læder sex penis ring

kr61.24

Ny vare

På lager

Tags: cock ring, penis ring, sex penis ring, Billige cock ring, Høj Kvalitet penis ring, Kina sex penis ring Leverandører.

Fremme

Vi er fabrik-baserede online-butik, og vi kan garantere for den gode kvalitet. Vi glæder os over alle typer af samarbejde: Videresalg, engros -, online-butik bistand og så videre. Kontakt os!

Hvis du betaler for en ordre, der koster mere end $30/$40/$50, vil du få en dejlig lille gave til gratis. Forskellige varer i en ordre er OK!

Item Specification Konto :Voksen Spil Mærke: Smspade Item Type:PR-001 Materiale : læder Størrelse : justerbar Nr. ringe :2 Farve:sort Generel Beskrivelse Denne håndlavede cock remmen er lavet af høj kvalitet læder og er smagfuldt indrettet med tryklåse. En premier kvalitet cock strap designet til at vare et helt liv. Justerbar pop-nitter giver dig mulighed for at finde en perfekt pasform hver gang. En elegant og meget effektiv læder cock rem! Ringen er lavet af læder. Ringen lukkes via poppers og justerer mellem 6cm-7,5 cm i diameter til en lun pasform omkring akslen og bolde. Aftagelig fast læder cock ring foranstaltninger 3-5.5 cm i diameter til et effektivt pres omkring akslen

Der er forholdsvis 3 pop-nitter og 1-modtagere til den nitter på 2 cock ringe. Hver stud er ca 1 cm fra hinanden.

Den studs, kræver kun lidt pres til at klikke på plads, og holde fast. Selv så det er utroligt let at fjerne ringen, når det er påkrævet.

Remmene gør det nemt at fjerne, og læderet er blødt og fleksibelt, ganske behagelig på huden.

Vigtige Funktioner: Justerbar læder cock ring til hårdere, stærkere erektioner. 6cm-7,5 cm i diameter til en lun pasform omkring akslen og bolde foranstaltninger 3-5.5 cm i diameter til et effektivt pres omkring akslen 3 pop-nitter og 1-modtagere til den nitter på 2 cock rings remmen, der forbinder de 2 ringe er også justerbare spænder fra 1cm-5,5 cm. Remmene gør det nemt at fjerne læderet er blødt og fleksibelt, ganske behagelig på huden Perfekt for par, der ønsker at fremme deres seksuelle lege og glæde Punkt viser Om Cock-Ringe

En cock ring er en ring, der er placeret omkring en penis i bunden til at bremse blod-flow fra den erigerede penis. Cock rings bruges til at vedligeholde længere erektioner og forsinket orgasme. Cock-ringe kan bæres rundt bare for penis, pungen eller penis og pungen.

En penisring kan være lavet af læder, gummi eller silikone, selvom nylon og metal med læder er den mest populære.

Nogle modeller indeholder et fremstående klitoris stimulator, der er designet til at kildre klitoris, vulva eller anus under sex. Andre, såsom den Vibrerende ring, vibrerer, enten vibrerende ring sig selv, eller i et populært 'Delfin' variant ved hjælp af to aftagelige kugle vibratorer til at levere stimulation til testikler og klitoris.

Hvordan man Bruger en Cock Ring

Cock rings er relativt let at bære og bruge. Ringen bør være stram, men ikke så stramt, at det forårsager ubehag. Start ved at anvende blot et strejf af vand-baseret smøremiddel på indersiden af cock ring. Dette vil sikre at det kan slide på glat og vil gøre positionering nemmere.

Cock rings bør være lagt på, mens penis er slap (ikke oprejst). Du skal finde det nemt at glide ringen på over hovedet og til bunden af din aksel. Sørg for, at de cock ring hviler på bunden af skakten. Efterhånden som du bliver oprejst, de ringe skal blive strammere, men ikke så stramt, at det forårsager ubehag.

Alle emner vil blive leveret til køber\\ \ 's bekræftede Groendalspark.dk adressen. Før du betaler, skal du sørge for din adresse matcher-adresse, som du gerne vil have os til at sende til.

Elementer vil blive sendt inden for 3 arbejdsdag på af ryddet betaling er modtaget.

Nogle gange er den dato, som vil blive forsinket på grund af en mangel, men vi vil informere dig via Groendalspark.dk besked-system.

Opmærksomhed: Vi er ikke ansvarlige for told-skat eller afgift. Vi vil dog minimum den for dig.

Varer sendes med:

Kina Post, der er registreret (for de fleste destinationer over hele Verden)

Bemærk: du vil få tracking nummer efter afsendelse af bekræftelse, som du kan bruge til at spore din pakke online.

Pakker nå de fleste af de lande inden for 7 til 20 hverdage. Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 20 eller 35 dage.

Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab afholdt i shipping-processen.

Venligst, læs om denne politik, før du returnerer en vare.

Før afkast, kontakt os via besked-systemet eller kundesupport på e-mail. Nogle supplerende oplysninger vil være påkrævet fra dig til at give.

De returnerede varer skal være i deres originale tilstand, så vi kan kvalificere dig for en refusion eller ombytning af varer. Elementer, der returneres efter 7 dage fra modtagelsen er bare for reparation.

I dette tilfælde, hvor køber er ansvarlig for porto. Vi garanterer for hver kunde\\ \ 's med den bedste kvalitet og service.

Alle varer, der har gennemgået en streng kvalitetskontrol og test for at sikre, at det er i god stand, før skibet ud.

Normalt, vi yder 3 måneders reklamationsret på alle varer, hvis varen er defekt, kan du informere os med 3 dage efter, at du får pakken.

Materiale Læder
Model-Nummer CR01011
Element Type Penis Ringe
Størrelse one size fits all
Farve Black
Mærke smspade
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type masse (2 stk/masse)
Pakke Størrelse 26cm x 15cm x 6cm (10.24in x 5.91in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer