Nyhed Reduced price!
FYM Rosa Guld Farve Smykker Sæt til Kvinder Part Mona Lisa Farverige Krystal Halskæde, Øreringe Flerfarvet Smykker Sæt Engros

FYM Rosa Guld Farve Smykker Sæt til Kvinder Part Mona Lisa Farverige Krystal Halskæde, Øreringe Flerfarvet Smykker Sæt Engros

kr28.08

-48%

kr55.05

Ny vare

På lager

Tags: farverige smykker sæt, smykker til kvinder, smykke sæt, Billige farverige smykker sæt, Høj Kvalitet smykker til kvinder, Kina smykke sæt Leverandører.

Forsendelse Politik 1.For 2. For>$7, vil vi sende din ordre via Kina Post, der er Registreret luftpost, ePacket (kun for USA) om 7-45 dage levering; 3.For>$150, vil vi sende din ordre via UPS, FEDEX, DHL, ARAMEX. (for afsnit lande) om 3-10 dages leveringstid.

Returnering/Refusion ***Hvis produkter er ikke samme som beskrivelse eller beskadiget i transit. Når du vise billederne til os, vil vi gensende eller refundere pengene til dig. ***Af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer afkast og udvekslinger med i 7 dage efter du har modtaget din vare og du skal betale for returnering. Hvis udskiftning ikke er tilgængelig, så den vil blive refunderet med oprindelige betalingsmetode. Feedback . ***Tak for at give 5 stjerner feedback med hver ordre til at være din værdifulde kunder og med at få vores privilegium. Vi bekymrer os om vores værdifulde kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer. ***Hvis du ikke opfylder den varer, er du velkommen til at kontakte os i god tid, og sender besked først, før du forlader negativ feedback eller åbne enhver tvist på alibaba. Negativ feedback løser ikke noget, vi vil altid gøre vores bedste for at løse problemet, og leve op til din tilfredshed. ***Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare inden for 24 timer. Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare inden for 24 timer.

Mærke FYM
Smykke Sæt Type Halskæde/Øreringe
Form\mønster Anlæg
Materiale Cubic Zirconia
Model-Nummer JS0016
Bøde eller Mode Mode
I Prisen Yderligere Post Beskrivelse 2
Metaller Type Kobber
Køn Kvinder,kærester',Unisex
Element Type smykke sæt
Stil Trendy
Lejlighed Party
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer