Nyhed Reduced price!
Motorcykel Foran Fodstøtter fodstøtterne Til Suzuki V-Strom 650 1000 DL650 DL1000 GSX650F 2008 - 2012 GSX1400 02 - 08 Ny

Motorcykel Foran Fodstøtter fodstøtterne Til Suzuki V-Strom 650 1000 DL650 DL1000 GSX650F 2008 - 2012 GSX1400 02 - 08 Ny

kr111.51

Ny vare

På lager

Tags: Fodstøtterne, foran fodstøtter fodstøtterne, fodstøtter fodstøtterne, Billige fodstøtterne, Høj Kvalitet front fodstøtter fodstøtterne, Kina fodstøtter fodstøtterne Leverandører.

FAQ

Vil dette element passer til min Motorcykel / Bil?

Vi vil en liste over de rigtige modeller i en beskrivelse af produktet, før du køber, skal du bekræfte det Tilbehør, der passer til din Motorcykel .

Hvis du stadig ikke sikker på om det, kan du overveje at kontakte en tekniker, før du bestiller, for at være sikker på den passer .

Kan det være afsendt til mit land?

Vi kan skibet elementer 98% lande i verden . Hvis dit land kan ot vælg på Groendalspark.dk, skal du tale med os .

Hvor lang tid tager det at nå frem?

Generelt vil vi arrangere forsendelse i 1-2 arbejdsdage, når betalingen er bekræftet , og vi samarbejder med DHL (5-7dage) , og EMS (13-20 dage) for levering tid ,

Bemærk: vi vil sende varer kun via EMS til kunder i nogle områder , f.eks Rusland , som er bedre for din import .

Skal jeg betale told?

vi må ikke betale nogen af gebyr Skat . og prisen på Groendalspark.dk omfatter ikke told og gebyr, hvis der sker, alle told skat og afgift som følge af dette, køber skal betale det af sig selv, hvis du ikke er enig , bedes du må ikke købe, for at undgå problemer. Den told, der opkræves af importerende lande . Men vi kan ikke kontrollere dette, vil vi hjælpe dig med at erklære en lavere værdi i tolden. Derfor er de fleste af vores kunder ikke behøver at betale told eller bare betale par . Hvis du har særlige krav til deklarerede værdi, venligst forklare os, når du placerer ordrer .

Forsendelse Politik

Vi sender til hele verden, undtagen APO / FPO

Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost , nå ud til de fleste lande indenfor 10 til 20 dage .

Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer , kan det tage op til 20 arbejdsdage .

Betaling Vi accepterer alipay her. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. Vær venligst din betaling inden for 3 dage (vi har kun sender til Groendalspark.dk bekræft adresse)

Bemærk farven præsenteret af billeder kan variere fra forskellige konfiguration af system til overvågning . Farve afvigelser kan forekomme . Kompatibilitet Diagram er kun til generel reference , nogle modeller har forskellige navn i forskellige lande , så sørg for at tjekke din cykel model og år, før du bestiller , skal du sørge for, at din cykel, er at bruge originale dele(ikke re-udstyr) .

Funktion: 100% Helt Nye Materiale : Aluminium Farve: Som billede Høje kvalitet og meget holdbar God Stand og Nemme at Installere MONTERING Bedes Sikre, at Denne Del Passer Til Din Motorcykel Før Budgivning For Suzuki V-Strom 650 1000 DL650 DL1000 GSX650F 08-12 GSX1400 02-08 GSX1300R GSX1300 Hayabusa 1999-2012 Pakken indeholder: Et Par (som på billedet) Returnerer Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 3 dage af din modtagelse af varen eller anden grund.Du bør dog sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.hvis varen er skader eller tab, når deres returneres, vil du være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med thelogistic virksomheden, at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. Feedback Kunden er altid NEJ.1 Din Tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os . Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have andwill forsøge vores bedste for at løse de problemer,.Du er velkommen til at kontakte os, før du forlader en negativ feedback .vi vil finde en løsning, der opfylder dine krav og Tilfredshed .På grund af samme ISP SPAM filter indstillinger, kan du ikke være i stand til at modtage vores e-mail svar, hvis du har problemer med at modtage vores e-mails, kan du nødt til at bruge en anden e-mail til at kontakte os .Hvis du er utilfreds med den vare en eller anden grund inden for 3 dage af post kvittering, kan du returnere det til en refunderet (med fradrag af fragt). Kontakt os, Vores arbejds-tid (GMT + 8) mandag til fredag 9: 00-20: 00.Så husk altid at tale til os via Groendalspark.dk e-mail-system, vi vil svare så hurtigt som muligt.

Item Længde 11.5cm
Model Navn V-Strom 650 1000 DL650 DL1000 GSX650F GSX1400 GSX1300R GSX1300
Mærke Crystearth
Element Vægt 0.49kg
Materiale Type Aluminium og Gummi
Element Type Fodstøtter
Item Bredde 2cm
Pakke Størrelse 18cm x 9cm x 5cm (7.09in x 3.54in x 1.97in)
Enhed Type Par
Pakke Vægt 0.49kg (1.08lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer