Nyhed Reduced price!
Wbmqda Luksus Sort Emalje Ring Vintage Smykker I Antik Guld Farve Rød Glas Ring For Kvinder Bedste Crystal Gave 2018 Ny

Wbmqda Luksus Sort Emalje Ring Vintage Smykker I Antik Guld Farve Rød Glas Ring For Kvinder Bedste Crystal Gave 2018 Ny

kr7.66

-24%

kr10.18

Ny vare

På lager

Tags: glas ring, emalje ring, ringe til kvinder, Billige glas ring, Høj Kvalitet emalje ring, Kina ringe til kvinder Leverandører.

Produkter Detaljer

Produktet Længde: 32 mm | Vægt : 20g Mærke: Wbmqda Antal: 1pc Materiale :AAA Harpiks,Krystal, Zink legering med antik guld Plating håndværk Størrelse: vælg Venligst hvilken størrelse du ønsker Design: vintage look tema Smykker,så måske er der nogle små prik eller knæk på overfladen Farve: vær venlig at acceptere en lille farve forskel, som hver sten er forskellige og unikke,og vi forsøger vores bedste for at vise dig det sande billede.

Vis Produkter

Ring Size 1.forberede aslip af papir og bind det om din finger 2.Mærke på krydset på papiret 3.Måle længden så får circumfererce BEMÆRK: 1. Bedes du nøje følge den størrelse tabel for at vælge den størrelse. Vælg ikke direkte i henhold til dine vaner.

2. Størrelsen kan have 2-3 mm adskiller sig på grund af manuel måling. Bemærk venligst, at når du måler. Wbmqda glæder sig over dig, Vi har professionelle designere til at skabe mere mode, nostalgi, klassiske, farverige smykker til dig med Spørgsmål fra kunder 1. Hvordan at holde tracking med min pakke?

Du kan tjekke din forsendelse af oplysninger fra følgende link med dit tracking nr : ( kopier det til browser). 2. Engros-og drop shipping er både velkommen.

For engros, vil vi tilbyde rabat eller gratis levering på grundlag af den mængde, du ønsker at bestille. Transport-tid er omkring 3-7 arbejdsdage.(Hvis du ønsker at udpegede os til din tredjepart, kan vi sende fragt til din kunde direkte!Du kan være sikker på og har tillid til os, Vi vil ikke efterlade nogen oplysninger om os).

Drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.

3. Er der nogen told?

Vi plejer at erklære den laveste pris, for at undgå told. På grund af de forskellige nationale politikker i forskellige lande, told ville være for købernes konto. Derfor kan Du efterlade os en besked, når du køber den, for at fortælle os, hvor meget du har betalt til told. 4. Er farven kommer fra eller gå i sort?

Lavet af materialer af høj kvalitet af karat guld, kobber, varig og Anti-fade, miljøbeskyttelse, behagelig og let at bære, allergivenligt garanteres.

5. Er der nogen problemer med størrelsen?

Bemærk i nøje overensstemmelse med vores målemetode at købe. 6. Produkter kan tilpasses. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger.

Smykker vedligeholdelse

Fabrikken Ja , Støtte og Engros Drop Shipping
Metal-Farve Antik Forgyldt
Mærke wbmqda
Funktion 1 Trendy Fashion Ringe til Kvinder
Bøde eller Mode Mode
Funktion 2 2018 Nye Ankomst H Ring
Ringe Type Cocktail Ring
Gave Til Mødre \ Kæreste \ Hustru \ Datter \ Kvindelige Venner \ Dig Selv
Ring Størrelse 7, 8, 9, 10
Model-Nummer J0931
Metaller Type Zink Legering
Funktion 3 Kvinder Mode Smykker Ring
Funktion Mode Smykker
Lejlighed Party
Element Type Ringe
Materiale Crystal
Funktion 4 En Fantastisk Ring
Køn Kvinder
Form\mønster Geometriske
Kompatibilitet NO
Plating Det Gamle Guld Farve
Overfladen Bredde 15mm
Indstilling Type Spænding Indstilling
Stil Årgang
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Pakke Størrelse 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer