Nyhed Reduced price!
Dog Bide i Finger Spil, Vittighed, Nyhed Sjove hård hund Legetøj party games Gave, Børn, Barn, Familie Sjov Kaffefaciliteter Tricky udfordring legetøj

Dog Bide i Finger Spil, Vittighed, Nyhed Sjove hård hund Legetøj party games Gave, Børn, Barn, Familie Sjov Kaffefaciliteter Tricky udfordring legetøj

kr49.90

-15%

kr58.73

Ny vare

På lager

Tags: nyhed sjovt, finger spil, finger bid, Billige nyhed sjovt, Høj Kvalitet finger spil, Kina finger bid Leverandører.

Dog Bide i Finger Spil Joke Sjov hård hund Legetøj party games Gave, Børn, Barn, Familie Sjov Tricky udfordring legetøj Gameplay indledning: Legetøj til flere personer på samme tid, åben dog munden, hver hund hund tænder, kan være tilfældigt trykkes på hundens tænder. En god pass vil blive efterfulgt af den næste. Hvis du ved et uheld rører tænderne i et organ, være forsigtig, at det vil bide dig!

Vær forsigtig: Manuel måling, vægt, størrelse, mindre fejl Produkt, emballage, vil blive opgraderet uregelmæssigt! Varm tip: bemærk venligst, at på grund af den belysning effekt og lysstyrke / kontrast og andre indstillinger, på billedet af hjemmesiden, og den faktiske farve af de elementer, der kan være subtile forskelle. Bemærk: 1. Sørg for, at din nuværende adresse er korrekt, når du placerer en ordre 2. Vælg leveringsmetode og betaling for, herunder forsendelse (hvis du er nødt til at bære fragt). 3. Du er nødt til at betale inden for 1-2 dage! Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. Vi kan ikke sikre, at alle internationale skibsfart tid som følge af, at told-og geografiske forskelle i de enkelte lande, som kan påvirke leveringstiden. Vi vil pakke og transportere pakken så hurtigt som muligt! Vores garanti: Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af vores produkter 100%, kan du vælge at ændre den varer inden for 30 dage efter datoen for levering af de varer, fragt afholdes af køber, pas på ikke at beskadige de varer og den originale emballage. Kontakt os: Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt, indtil din tilfredshed. Mange tak for din støtte og opmuntring. Feedback: Kære venner, din tilfredshed er vores service tese, og din feedback er for os meget vigtigt. Hvis du er tilfreds, kan du give os en 5-stjernet evaluering og højt DSR-service i god tid. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Må ikke haste til at gøre nogen dårlige kommentarer. Lad os hjælpe dig med alle de problemer, herunder fuld restitution og udskiftning af varer! Mange tak for at komme. Ønsker du et lykkeligt liv, og ser frem til dit besøg næste gang!

Plast Type ABS
Dyr Hunde
Mfg Serie Nummer toy
Dimensioner 15.5*13*16cm
Aldersgruppe > 6 år gammel
Advarsel hold væk fra ild
batteri NO
Tema Dyr
Model-Nummer jk-393
Materiale Plast
Køn Unisex
Mærke ANUOTONG
Pakning
Pakke Størrelse 16cm x 13cm x 16cm (6.30in x 5.12in x 6.30in)
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer