Nyhed Reduced price!
Wen Sort Design Tilpasset Hånd Malede Sko Hund Mænd Kvinder ' s Fødselsdag Gaver High Top Sort Kanvas Sneakers

Wen Sort Design Tilpasset Hånd Malede Sko Hund Mænd Kvinder ' s Fødselsdag Gaver High Top Sort Kanvas Sneakers

kr274.94

-35%

kr422.99

Ny vare

På lager

Tags: sneaker pige, gaveæske julepynt, gave sko, Billige sneaker pige, Høj Kvalitet gaveæske julepynt, Kina gave sko Leverandører.

​​

Find Din Sko Størrelse

BEMÆRK VENLIGST:

At MÅLE DINE FØDDER, er den eneste rigtige måde at vælge din størrelse

Vær iført sokker, til at måle fodens længde.

Husk venligst at vælge rigtige størrelse ved at måle fodens længde.

TRIN 1: Stå oprejst på en hård overflade, med din hæl mod en mur;

TRIN 2: sæt foden på et stykke blankt papir tapet fast til gulvet;

TRIN 3: Marker den længste del af foden (benævnt hæl-til-tå længde) på papir.Gentag med den anden fod, som højre og venstre størrelser kan være forskellige;

TRIN 4: mål længde med en lineal og finde ud af størrelsen på nedenstående diagram.

Wen sko er Unisex.Størrelsen mulighed for HERRE størrelsen OS, hvis du bære Dame størrelse,kan du konvertere din størrelse ind (HERRE OS) størrelsen ved at måle.

Vælg en størrelse større end den faktiske cm måling for BUTTEDE fødder, eller du foretrækker at bære mere løs.

Indførelsen af produkter

Hånd malede sko er også kaldet Graffiti sko. Maler maling på sko i farve med hånden ved hjælp af specielle pigment. Designet kan være alt det, som animationsfilm, tegning af fast person, landskab, planter, figurer, etc. Hånd malede sko er ikke kun kunst, men også af praktisk brug.

Vandtæt pigment bruges på alle sko af Wen, så du kan vaske sko, men du MÅ IKKE børste maling stærkt eller bruge nogen blegemiddel, vaskemaskine er ikke tilladt.

Hånd malede sko

Blanke Sko

Processen Med At Male

Tage Blegemiddel sko, som et eksempel:

1. Tegne en skitse 2. Fyld skitse med maling

3. Udarbejde design 4. Finish

Introduktion til vask hånd malede sko

1. Blød sko med vand 2.Vask skoene med almindelig sæbe eller vaskemiddel

3. Skyl sæbe eller vaskemiddel væk med klart vand

4.Dække sko' overflade med væv, før de bliver tørre, dette er for at forhindre malingen i at falme under sollys.

Køber Læsning

Betalingsmetode

Skat/Custom Gebyr

Det er købers ansvar at betale for alle skatte-og brugerdefinerede gebyr, som kan være nødvendig i nogle lande, men vi vil tilbyde den hjælp, vi kan gøre for at hjælpe med at frigøre de parceller, og hvis du ved, hvordan at undgå skat eller gøre den skat lavere, kan du kontakte os, før skoene er afsendt.

Pakning

Forsendelse

Feedback

Vi gør vores bedste for at få din tilfredshed, og din positive feedback er den motivation, som kan hjælpe os med at tilbyde en bedre service. Hvis du kan lide sko, kan du efterlade din positive feedback, der koster mindre end et minut, hvis ikke, bedes du kontakte os frit, og vi vil reslove problemet asap.

Positiv feedback giver dig ekstra $5 Rabat på den næste ordre fra dig eller dine venner. På samme tid, deler disse sko på dine sociale netværk som facebook, twitter, google+, instagram osv kan hjælpe dig med at få yderligere 5% RABAT Rabat. Bare kontakt og tilbyder os din tidligere ordre numre eller links til sider, hvor du deler sko, vil vi revidere og lavere pris for dig. Den ekstra rabat gælder alle varer, herunder salg poster.

Retur/Ombytning

Retur og udveksling er accepteret inden for 7 dage fra du modtager skoene. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fragt af returnerede sko i forkert størrelse, som du valgte ved dig selv. Vi refundere dine penge eller til at sende dig det andet par i den rigtige størrelse, efter at den / de returnerede sko ankommer.

Tilpas din sko

Kontakt og tilbyde dine ideer og billeder på design, så maleren male sko, som du ønsker, der er 5 farver for dig at vælge:

Shop Historie

Velkommen til Wen, en flagskibsbutik af Hånd Malet lærred sko. Wen har mere end 4 års erfaring i at tilbyde hånd malede sko. Hånd malede sko her er alt om din unikhed og individualitet. Du kan finde forskellige design af anime tegnefilm, tegning af fast person, landskab, planter, osv. På samme tid, kan du tilpasse unikke sko med et design, du kan lide at udtrykke din kærlighed til andre. Folk, der har købt fra os, der anvendes disse hånd malede sko bredt til bryllup, fødselsdag, eksamen, Jul, jubilæer, osv.

Wen butik har et team af designere og kunstnere, som er sammensat af Wen, chef designer, og andre malere Alice, Michelle og Jennifer. En-til-en kundeservice medarbejdere vil svare dig hurtigt på alle spørgsmål, bedes du vente tålmodigt, når der er ingen hurtige svar, på grund af den forsinkelse. Kundeservice vil holde dig informeret om status, da du købe.

I løbet af de sidste 4 år, har vi modtaget mange positive tilbagemeldinger fra kunder, som er den vigtigste motivation for os at gå videre. Når en mor fra Amerika skrev os en e-mail til, stor tak for de sko, hun har købt til hende 2 sønner, hun smilede med tårer, da drengene var vilde med disse sko, og kyssede hende, da de så de sko. På samme tid, har vi lært meget fra de ikke-positive feedbacks, som hjalp os med bedre service og kvalitet sko.

Vores kunder spredt over hele verden, men kunst kommer fra livet med ingen grænse. Hvert medlem af Wenartwork elsker livet, og livet er inspiration for os til at skabe nye design på sko.

Designer/Maler

Kundeservice

Logistik

Dette er betydningen af Wen , der gør det bedste for at gøre hånd malede sko behagelig, smuk, personlig og praktisk.

Lining Materiale Lærred
Niveau I Praksis Professionel
Sko Størrelse 9.5, 9, 8.5, 8, 7.5, 3.5, 4, 4.5, 5, 6, 6.5, 7
Elementer Totem
Athletic Sko Type Skateboarding Sko
Øvre Materiale Lærred
Indersål Materiale Latex
Sko Bredde, Medium(B,M)
Ydersål Materiale Gummi
Funktion Hånd Malet
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Gældende Sted Betongulv
Mærke WEN
Sport Type FINALE EVO
Stil Klassikere
Navn På Afdeling Voksen
Udgivelsesdato Summer2017
Model-Nummer d59
Lukning Type Lace-Up
Køn Mænd
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Enhed Type Par
Pakke Størrelse 30cm x 18cm x 10cm (11.81in x 7.09in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer