Nyhed Reduced price!
Bykski GPU Blok Grundlæggere GTX1080Ti GTX1080 Titan X Pascal N-TITAN-PAS-X

Bykski GPU Blok Grundlæggere GTX1080Ti GTX1080 Titan X Pascal N-TITAN-PAS-X

kr592.30

Ny vare

På lager

Tags: gpu blok, bykski gpu, titan x, Billige gpu blok, Høj Kvalitet bykski gpu, Kina titan x Leverandører.

Om Bykski Vi blev grundlagt i 2008, har den første klasse produktionsudstyr og testudstyr, mere end 60 ansatte, vi er specialiseret i design og udvikling af computer køling system, efter mange års praksis, vi konstant forbedre design til at forbedre kvaliteten af produkter, Bykski mærke har fået til brugerens godkendelse og ros

Karakteristisk & Specifikationer

Kompatibel Liste (Herunder, men ikke begrænset til følgende modeller)

Grundlæggerne GTX 1080Ti

Grundlæggerne GTX 1080

Grundlæggerne Titan X Pascal

LeadTek Quadro M6000 12GB

Grundlæggerne GTX 1070

Blok med 0,4 MM micro channel injektion design, alt er designet kun for resultater! Direkte køling af grafik core (GPU), hukommelse (RAM) nede varme dele af grafikken, for at sikre stabilitet ved overclocking.

Blok med stort flow design, selv om lav hæve pumpen kan bruge det.

Blok lavet af høj renhed kobber, og galvanisering at forhindre oxidation og gør smukke. Den øverste dæksel ved hjælp af høj kvalitet POM materialer eller akryl for at sikre blok lang levetid og holdbarhed.

Ind-og udløb der kan ændre retning gratis, nemt at bygge CF og Crossfire system.

Forsigtig:

1.Vær venlig at dobbelt kontrollere grafikkortet detaljeret model for at sikre kompatibilitet

2.Tilslutning montering vist på billederne medfølger ikke.

3.Billederne er kun til reference, vi kan kun garantere ydeevne og kompatibilitet af de produkter, fabrikken kan ændre produktets design, til enhver tid, til forbedring af produktet.

4.Forbyde brug af alkohol, der indeholder køle -

5.Grafikkort blokere installation kræver en vis dygtighed og erfaring, fordi det grafikkort produktionstolerancer kan have en vis indvirkning på blokken installation, vi kan hjælpe købere til at løse sådanne problemer, men denne kan ikke danne grundlag for udbytte.

Indstilling:

1.PMMA Top eller Sort POM Top, PMMA(Akryl) er gennemsigtige, POM er sort, POM har bedre mekaniske egenskaber, der er egnet til seriøse brugere, brugerdefinerede opbygge POM-modellen kræver, 7-14 hverdage.

2.Byg RGB Led eller RWB Led eller Ingen

Nedenfor er POM øverste blok

Pakkeliste

1.Blok

2.Slutningen fælles Landbrugspolitik, x 2

3.Silikone Fedt Film-x 1

4.Termiske puder.

5.Skruer

Begrebet Om Genstande 1.Da valget af Internet shopping, holde en god kommunikation til at løse problemer, der kan opstå, og, hvis det er muligt, skal du altid tjekke Ali ' s besked.

2.Hvis du har spørgsmål eller problemer om produkter eller tilbud, kontakt os venligst, vi håber, at alle køber tilfredshed med vores produkter, Groendalspark.dk kan ikke annullere feedback, hvis køber som venstre dårlige feedback, uden at kommunikere, skal du ikke købe i vores butik, Tak for dit samarbejde 3.Element er farven vist på din skærm, og den faktiske farve kan ikke være præcis den samme, bedes du forstår

Om Shipping 1. Vi må ikke betale told, det er ansvar af køberen, hvis told forårsaget købere til at vende tilbage, vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger.

2.Det forventede tidspunkt for transport vis på Groendalspark.dk kun til reference, og ingen kan garantere, at pakken vil ankomme inden for forventet tid, hverken vi eller Groendalspark.dk kan styre transport tid, omkostninger, så vi ikke tilbyde On-time Levering garantier, men vi kan garantere, at køber vil være i stand til at få de varer, eller få en fuld refusion efter transport problem.

3.Hvis det er muligt, skal du altid tjekke med tracking nummer på pakken for at sikre, at pakker ikke vil blive returneret, hvis den manglende levering.

4.Hvis bulk køb, bedes du kontakte mig, jeg vil vælge en mere rimelig og økonomisk transport vej til dig.

5.Nogle lande eller regioner, der ikke er omfattet af vores transport for handel sikkerhedsmæssige årsager. Kontakt mig, hvis køber skal sende varer til disse lande. Yderligere tips 1. Forsendelse til sydamerika via express, som brasilien, chile, bedes du give skat nummer/Telefonnummer/e-Mail eller shipping måske være en forsinkelse eller pause. 2. Send pakken til rusland via SPSR behov købers e-mail eller forårsage forsinkelse forsendelse

Mærke bykski
Materiale Til Varmeafleder Kobber
Power Interface 3PIN
Fan Liv 30000 timer
Pakke Ja
Luft Mængde 30CFM
Linjer Ingen
Blade Farve PMMA Øverste Blok, Med RGB-Led-System, Med RBW Led-System, Sort POM Top
Kompatibel CPU N/A
Leje Væske Leje
Anvendelse Grafikkort
Magt 1.56 W
Model-Nummer N-TITAN-PAS-X
Type Vandkøling
Af Blæserhastighed Ingen RPM
Pakke Størrelse 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer