Nyhed Reduced price!
6

6"X8" 300W 220V KEENOVO Silikone Varmelegeme motorblokken Olie Pan Hydrauliske Tank Varme Plade w/ 2m Ledning+Stik+90C Termostat+3M PSA

kr226.76

Ny vare

På lager

Tags: tank stykker, plade sundhed, pladevarmeveksler, Billige tank stykker, Høj Kvalitet plade sundhed, Kina pladevarmeveksler Leverandører.

(Kunder fra Rusland kan også købe fra vores russiske selskab: keenovo.ru, tak!)

Hvorfor Keenovo Varmelegeme?

Som en af de første producenter af fleksible varmeapparater i Kina, forstår vi, at pålideligheden af vores varme-elementer til dit udstyr,maskiner og udstyr kan ALDRIG understreges nok, og vi tilbyder bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser med løfter nedenfor:

a)Vi bruger KUN Arlon silikone gummi underlag, der er importeret fra USA og autentisk DuPont Polyimid film i produktionen for at give den bedste varme ydeevne og den længste, der tjener som, især ved høje temperaturer og i lang tid varme proces.

b)Vi tilbyder GRATIS bistand i varmelegeme design for at opnå en ideel termisk løsning til din applikation.

c)Hver radiator er nyligt lavet på bestilling og fabrikken-inspiceret før levering.

Det er Varme og Elektricitet, OG du klarer med, s o IKKE tillade nogen risiko i din ansøgning, når du har keenovo som den bedste.

Kunde Udtalelser

...............................................................................................................................................................................................................................................

Nedenfor er en beskrivelse af den Vare, du køber, med dette link:

Stoppe med at bære ud af din motor!!!

Dette varmelegeme holder olien er varm og flydende uanset hvad er den udvendige temperatur.

Beskrivelse: Bedømt på 6,25 watt ( en meget anvendt effekt)per square inch, med hurtig og jævn varme, denne alsidige pad fungerer perfekt i forskellige applikationer som en fremragende varmekilde. En af de typiske applikationer er som en motor olie pan varmelegeme eller hydraulisk tank varmer . Leveres med 2 meter strøm, ledninger og stik monteret, en simpel "Plug and Play" løsning. Og ingen bekymringer over varme med indbygget termostat 90 Gr C til intern regulering. 3M selvklæbende bagside tilbyder nem og god montering til de fleste overflader. Keenovo bærer et komplet sortiment af standard-og specialdesignede silikone varmeapparater, at kontakte os, hvis du har brug for en særlig varmelegeme lavet til din maskine. Montering Instruktioner: Rens overfladen. Det er foretrukne til at fjerne maling eller nogen forurenende stoffer ved slibning olie pan til bart metal. Pre-varme olie pan ved at køre motoren, hvis det er for koldt. Peel off opbakning papir i brun farve, anvende puden til overfladen rengøres at sørge for ingen forskel eller luftbobler fanget under puden. Seal kanter af pad med høj temperatur silikone RTV-tætningsmiddel. Sikker strøm ledninger op. Det sidste billede på denne liste viser et godt EKSEMPEL på en perfekt montering. Vigtige Bemærkninger: termostat,at være mekanisk (bi-metal og snap handling), bør ikke betragtes som en præcis temperatur kontrol enhed, men som en auto-regulering og over-heat protection enhed. Dens handling temperaturer kan blive udsat for visse tolerancer.

Kontakt os venligst for særlig rabat på store mængder køb.

Custom Design Velkommen.

Hvis du har brug for forskellige varme løsning og ledelse, bare fortæl os dine krav/applikationer, og lad vores fleksible termisk pros design for dig.

Varmelegeme Struktur Illustration:

Bemærk venligst, at alle silikone varmeapparater er ledning viklet som standard, Bedes du kontakte os, hvis du gerne ætset folie.

Typiske Anvendelser af Siliocne Hidsig:

Du må også gerne vores populære varer følgende:

Emner 2m Silikone + Stik
Magt 300W
Varme Bevarelse Varighed 15 Timer Og Op
Størrelse 150X200mm (6" X 8")
Temp. Kontrol 90 Deg C termostat
Fastsættelse 3M selvklæbende bagside
Materiale Syntetisk Fiber
Spænding 220V
Oprindelsessted Shanghai, Kina (Hovedlandet)
Mærke keenovo
Pakke Størrelse 25cm x 18cm x 4cm (9.84in x 7.09in x 1.57in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer