Nyhed Reduced price!
ZOOYA 5D DIY FOTO BRUGERDEFINEREDE Diamant Broderi Diamant Maleri Fuld Pladsen Diamant Maleri Brugerdefinerede Mosaik Billede Wall Decor DZ01

ZOOYA 5D DIY FOTO BRUGERDEFINEREDE Diamant Broderi Diamant Maleri Fuld Pladsen Diamant Maleri Brugerdefinerede Mosaik Billede Wall Decor DZ01

kr47.39

-51%

kr98.70

Ny vare

På lager

Tags: 5d diy, diamant brugerdefinerede maleri, diamant maleri, Billige 5d diy, Høj Kvalitet diamond brugerdefinerede maleri, Kina diamant maleri Leverandører.

Opmærksomhed:Vores Diamant Maleri Uden Ramme,Og Det Er Ikke Et Færdigt Maleri, Du Har Brug For At Afslutte Det Selv .

Produkt Navn :DIY Diamant Maleri

Mærke: ZOOYA

Billede Størrelse:

Farve Antal : 30-45 Farver.

Anvendelse: Home/Hotel/Kontor Dekoration,Unik Gave

Diamant Materiale: Harpiks Boring

Om Øvelsen: 100% Fuld Pladsen Diamant

Om ramme: Uden Ramme, Når du er færdig, der kræves for vedhæftning til de lokale køber Ramme

Lærred Package: Roll op , Undgå Folder

Pakken indeholder: fuld drill, trykt klud, værktøjer

BEMÆRK: Som belysning virkninger, genstande, måske lidt anderledes billeder. Og denne fremragende kvalitet Diamant maleri uden ramme til at holde nede, shipping cost er, Hvis du ønsker en anden størrelse,så kontakt os.

Bemærk: Vi er alle diamond maleri Kit omfatter ikke uden grænser.

Vi alle diamond maleri er af den pakke, gæsterne har brug for deres egen håndlavet, ikke færdige,vi leverer, der er nødvendige værktøj.

Vi solgte diamanten maleri materiale er Grøn resin, det hele mosaik mønstre er boret ud med en resin-diamant -, base-kort med selvklæbende stof. Salg af diamant maleri er solgt nogen problemer med kvaliteten ikke vender tilbage. (Eksempel: e produktet er ikke det samme med billedet, har ikke forestille mig, det perfekte produkt størrelse ikke se, der er defekte, osv. er ikke en kvalitet problem). Produkt dimensioner, der er angivet i beskrivelse af produktet i harpiks bor til professionelle fa ctory masseproduktion, men også små, der er uundgåelig defekt bor, Tak for din forståelse! Med harpiks diamant kommer til at være mere med mere end 30%, mindre boring fænomen generelt ikke synes, du kan være forvisset om køb.

[diy diamant maleri kit] - 1. Nok harpiks diamanter. 2. Lærredstof HD tegninger (herunder tegninger, farve-tabel) 3. Anvendes til at klippe tyggegummi bor pincet, plastbakke. [DIY Diamant maleri produktion trin] 1. Åbne kassen og find diamant tegne særlige værktøjer. 2. Se harpiks diamant farve, arrangeret i rækkefølge efter kodning. 3. Afdække tape tegningen ovenfor, vil du se en masse symboler, der svarer til den farve kodning. 4. I henhold til den tilsvarende farvekodede-spænde, der svarer til de harpiks indlagt diamanter. 5. Foreslog, at én type af harpiks diamant ét sæt fuldføres hurtigere. 6. For at skabe en perfekt diamant maleri, tegninger sat sammen på ét sted for hver række-symboler behøver ikke at holde fast diamanter. 7. Til at skære en god figur på tegninger hold sorteret array monteret på flyet af materiale ovenfor. 8. Splejsninger skal fladt mod pæn, ikke har revner. 9. efter en god fight, resten af forskellen på den lim tilsvarende symboler af diamanter. 10. For at fuldføre en god diamant tegning, sætte det i dit valg af en egnet ramme (den restaurant, der ikke giver en ramme). [DIY Diamant maleri Forholdsregler] 1. Henvisning før operationen trin. 2. Hvis du ikke ved, hvilken farve, der skal bruges, bedes du henvise til den farve bordet. 3. Samlet harpiks diamant mønster skal tage punkt inde i opskåret linje, og derefter trimme stykker, for at sikre, at den samlede effekt. [Tip] 1. Harpiksen diamant uspiselige, don\\'t touch med børn for at undgå ulykker, såsom at sluge. 2. Tegning skal holdes rene, Ellers klæbekraft er påvirket. Hvis der er snavs vedhæftning kan påvirke dem med lav-temperatur massivt jern. 3. Diamanter til at forblive klæbrig gummi trykken. [DIY diamant maleri karakteristiske] 1. DIY diamant maleri kan arbejde og lære, for at reducere stress, følelsesmæssig tilpasning, aktive tænke på, at styrke selvtillid. 2. DIY diamant maleri kan bruges til at dekorere familieværelse, gøre hverdagen mere harmonisk. 3. DIY produktion kan opleve en følelse af præstation, evne og udholdenhed dyrke tålmodighed, ældre og børn, der er egnet. 4. Produktion proces er enkel, kan du oprette en kort tid til at fuldføre. 5. DIY maleri diamant er udsøgt til at give til venner og kære til at udtrykke gode ønsker at dele. Hvis du har brug for specifikt farve (skal være beskrevet på denne side) Og så videre specifikt krav. 6. DIY diamant tegne en person i enhver alder kan være, der er gjort siden, herunder børn, familie medlemmer og så familien mere .

hvis du har brug for en anden størrelse,kan du efterlade en besked til mig

1 Ægte 100% "Top Kvalitet" tryk på Lærred maleri LAVET I KINA

2 er Det som en vidunderlig gave til dine venner, og Det er den perfekte rammeløse vil dramatisk energi ind i dit hjem, kontor.

Kære Min Ven,

SE VENLIGST BEMÆRK FØR DU BYDER, OG BETALE

1.Produktet er fremstillet i KINA .

2.Negativ feedback løser ikke noget. Hvis du har et problem omkring vores transaktioner, bedes du kontakte os først. Vi er altid villige til at arbejde ting ud.

3.Hvis du ikke kan få varen efter at du har betalt 28 dage,bedes du kontakte os; vi vil gøre vores bedste for at løse det !

4. Vi vil levere til den adresse, du har tilbage på Groendalspark.dk da du bestilte, skal du bekræfte din forsendelsesadresse på Groendalspark.dk er korrekt, når du betaler. Hvis du har brug for at ændre din leveringsadresse, du skal efterlade os en besked med betaling.

Feedback og Kontakt os

1 Hvis du ikke er tilfreds med denne transaktion af enhver årsag, bedes du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback. Giv os en chance for at gøre vores bedste for at løse problemet.

Om Diamanter 100% Fuld Square Bor Harpiks
Form Single
Værktøjer Pincet Til Pick-Up-Værktøjer
Stil Pastoral
Pris Laveste Bedste Og Mest Konkurrencedygtige
Mærke ZOOYA
Ramme No
Funktion boligmontering
Størrelse 30*30cm, 30*40cm, 40*40cm, 40*50cm, 50*50cm, 35*50cm, 40*45cm, 40*60cm, 40*75cm, 45*60cm, 45*70cm, 50*60cm, 50*70cm, 55*70cm, 60*80cm, 45*45cm, 55*55cm, Other size
Bruger Soveværelset, Stuen, Kontoret, Hjemmet
Materiale Resin rhinstene
Mønster Type Portræt
Ydre Emballage Papirpose
Indsætte Område Fuld
Antal Farver Over 45
Base Høj Præcis Udskrivning Lærred
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Hvis Diamond Ikke Nok Vi Er Frie Til At Sende
Diamond-Form Pladsen
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 7cm x 7cm x 60cm (2.76in x 2.76in x 23.62in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer