Nyhed Reduced price!
(100pcs/masse) shiny gyldne galvanisering lille lille metal tags, etiketter med tilpassede indgraveret navn for tøj til kvinder

(100pcs/masse) shiny gyldne galvanisering lille lille metal tags, etiketter med tilpassede indgraveret navn for tøj til kvinder

kr1 042.14

Ny vare

På lager

Tags: brugerdefineret indgraveret tags, metal custom tags, label brand, Billige brugerdefineret indgraveret tags, Høj Kvalitet metal custom tags, Kina label brand Leverandører.

Materiale : Zink legering eller på andet metallisk materiale.

Prøve: vores fabrik, vi vil acceptere for kvantitet mere end 500pcs , og vi er nødt til at lave en støbeform til hver metal label, så hvis du ønsker en prøve, før prouction, er du nødt til at betale for formen.

turnaround tid på prøve : 7-12 dage

Mug/Skimmel : nye etiketter med forskellige størrelser, forskellige design, skal du betale en støbning afgift , det er altid USD72 . denne støbning afgift er kun første gang, du ikke behøver at betale, at hvis du bestiller på helt samme etiketter i fremtiden.

Størrelse : den angivne label er 0,8 cm x 2,8 cm , prisen er bare for denne label, vil vi tilbyde præcise citat for etiketter.

Farve : de mest populære farver er sølv, guld, kobber, bronze, messing, men det er meget nyttigt, hvis du kan tilbyde den farve, du ønsker.

Ansøgning : Tøjet og Tøj & Sko -, Emballage -, bagage, sager, osv.

Emballage : papir kasse.

Fil til at printe ud : bemærk venligst at sende billeder (originale format .pdf, .ai, .cdr) til os,

hvis det er muligt, t han kan kunderne give os reel prøver for reference, vil vi gøre prøve-og bulk-varer, der i henhold til denne.

Forsendelse:

Alle ordrer vil blive sendt af ePa cket, Kina post, luftpost, EMS,DHL,UPS, Fedex.

Det vil tage 5-8 arbejdsdage med kurer DHL,UPS,Fedex;

7-14 dage ved kurer EMS;

20-40 dage ved ePacket, Kina post air mail, at varerne bliver afsendt.

Gratis forsendelse kun for den vejer mindre end 2 kg (ePacket, Kina Post, Luftpost )!

Told gebyrer:

I de fleste tidspunkt, køberen skal ikke betale told. Vi vil erklære det som en prøve og en lav værdi for at undgå skat. Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge. vi er ikke ansvarlige nogen told gebyr, kan Du tjekke det ud fællesskabets politik på dit eget sted, som Italien og Holland. Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, køberen skal forstå denne situation.

Feedback:

Pls kontakte os, inden de forlader en neutral eller negativ feedback.Som en seriøs og ansvarlig sælgeren,vi vil forsøge ourbest at løse dit problem.

Igen,tak for bud og håber du kan lide dit køb her.Du kommenterer er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Hvis du er tilfreds med dit køb, og vores samlede service,pls tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

Bemærk:bedømmelse under 5 kan føre os i en dårlig stående situation.

Tak!

Vende tilbage:

1.Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2.Kontakt os for at få et afkast. Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

3.Bemærk pak varen omhyggeligt. Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte. I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet. Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

4.Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning. Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen. Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger. Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres. Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.

Metal Type Zink Legering
Dekoration Ingen
Technics Plating
Produkt Type Badges
Størrelse customized as your requests
Model-Nummer YG-ML003
Vigtigste Materiale Metal
Badge Type Sew-På
Form tilpasses efter dine ønsker
Funktion Nikkel-Fri,3D
Farve Guld, Sølv, Rose Guld osv.
Enhed Type masse (100 stk/masse)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 1.7kg (3.75lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer