Nyhed Reduced price!
Afrikanske frakke for kvinder mode Begge sider bære jakke ægte voks stof af ren bomuld, der Passer Tradition dashiki print shenbolen

Afrikanske frakke for kvinder mode Begge sider bære jakke ægte voks stof af ren bomuld, der Passer Tradition dashiki print shenbolen

kr248.27

Ny vare

På lager

Tags: dashiki udskriv, afrikansk mode, dashiki passer til, Billige dashiki udskriv, Høj Kvalitet afrikansk mode, Kina dashiki passer til Leverandører.

Bemærk: 1. Bemærk, at 1~3cm forskel på grund af manuel måling.Du bedes venligst bekræfte din størrelse, før du køber. Tak! 2. Undlad venligst at vælge størrelse i henhold til din sædvanlige indkøbsvaner,skal du omhyggeligt se størrelsen, før du køber. Har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, vil vi forsøge at løse for dig 3. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model. fferent organer, som på den model. Tak og glad køber!

Engros-og drop shipping er både velkommen? For engros,vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-7 dage til at ankomme. Drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil. Hvordan kan jeg spore min pakke? Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud? Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den. Så dine penge ikke gå til min konto. Er der nogen told skat? Normalt vil vi erklære den mindste værdi for at undgå told skat. Men på grund af forskellige politikker i forskellige lande, kan der være en told skat, der skal betales af køber. Så du kan efterlade en besked, når bestillingen om, hvor meget værdi du ønsker at erklære. Om Feedback Pls lad positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service, hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, pls velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice. vi værner om hver ærlig og oprigtigt køber.Håber, at vores langsigtede samarbejde.

Udskriv afrikanske voks udskriv
Lukning Type Åben Søm
Element Type Afrika Tøj
Tøj Længde Almindelig
Sæson forår, efterår
Køn Kvinder
Model-Nummer YZ040
Ærme Længde Lang
Type Pels
Stil Mode
Til Særlig Anvendelse Traditionelle Tøj
Slid Kan bæres på begge sider
Mærke Shenbolen
Størrelse M, L, XL, XXL, XXXL
Materiale Bomuld,Polyester
Pakke Størrelse 40cm x 35cm x 2cm (15.75in x 13.78in x 0.79in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer