Nyhed Reduced price!
EX251 Element Taktiske Accutact Vinkel Refleks 360 Syn Rotere For Reddot Formål Enhed Jagt Syn

EX251 Element Taktiske Accutact Vinkel Refleks 360 Syn Rotere For Reddot Formål Enhed Jagt Syn

kr192.49

Ny vare

På lager

Tags: refleks syn, taktisk vinkel syn, vinkel syn, Billige refleks syn, Høj Kvalitet taktisk vinkel syn, Kina vinkel syn Leverandører.

EX251 Element Taktiske Accutact Vinkel Refleks 360 Syn Rotere For Reddot Formål Enhed Jagt Syn

Passer til 20 mm Skinner

Beam splitter enheden giver mulighed for visning af den linje af syne fra 2 positioner samtidigt

12-niveau positionering rotation linse,bevæger sig kantede udsigt til enhver retning for brugervenlighed

ELEMENT LOGO

FARVE:SORT/DE/FG

Om Billedet

Vi offentliggør alle billeder er taget af vores udviklings Afd. Jeg tilfælde af tvister, der opstår, før de foretager en bestilling, kan du overveje det nøje, om den farve, hullet på grund af Lys-eller PC-skærm. Og vi vil ikke bære noget ansvar for tab på grund af en sådan undskyldning. Tak for dit forståelse.

Om Os

Vi er en moderne og yderst effektiv industri & handel selskab, der har specialiseret sig jeg fritids-produkter inden for et areal på 20.000 kvadratmeter & 4 produktion linjer, moderne maskiner og udstyr.

Vi har passeret ISO9002 kvalitet, og har en streng kvalitetskontrol regel som 100% kontrol af alle produkter, før lastning og regelmæssig inspektion under produktionen.

Vi ser frem til at danne et langsigtet og succesrig forretning relationer med kunder fra hele verden.

Meddelelse

Ethvert problem kan løses ved vores fulde kommunikation. Kontakt os venligst på først, før du skynder sig til åbne en tvist eller

efterlade os en negativ feedback. Du sætter pris på vores indsats, og vi vil gøre det bedre med din slagger råd.

Betaling 1)det Fulde beløb, som forventes modtaget inden for 3 dage. 2)AIrpay er vores foretrække betaling metode, vi også acceptere forskellige betalinger ved T/T, Western union. 3)Vær venlig at kontakte os eller lisberg til Hjælp for betaling, hvis du har nogen spørgsmål.

Shipping 1)de Fleste af parcel med gratis forsendelse afsender med Hongkong udvalg-lave priser Luft eller Singapore Air Mail. 2)Hvis du har brug for de produkter, hurtigst muligt, bedes du kontakte os på at revidere den forsendelsesmetode til DHL eller den anden hurtig og betale for portoen. Skal du have blot tålmodighed, hvis du bekymre grave om dit emne, pls kontakte os på først, før du åbner en tvist. Husk: nogen problemer, kan du kontakte os, vi vil tilbyde grave den bedste service. På forhånd tak for din forståelse.

Returret

1)Hvis du ønsker ved at returnere eller bytte varer, der er modtaget, kan du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre. 2)De elementer, der returneres, skal være holdt jeg deres oprindelige status.

Navn EX251 Element Taktiske Accutact Vinkel Refleks 360 Syn Rotere For Redd
Funktioner Rød Prik
Materiale PA + Aluminium
Type Riffel
Stil Militær
Emballage Karton
Farve BK/DE/FG
Vægt 150g
synet type Jagt Syn
Model-Nummer EX 251
Bruger Taktisk
Funktion Linse
Pakke Størrelse 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer