Nyhed Reduced price!
BIMUDUIYU Luksus Mærke Herre Sko Mode Håndlavet Mokkasiner Ko Læder Mænd Flats Black Sko Slip-on Casual Sko Til Mænd

BIMUDUIYU Luksus Mærke Herre Sko Mode Håndlavet Mokkasiner Ko Læder Mænd Flats Black Sko Slip-on Casual Sko Til Mænd

kr234.48

-50%

kr468.96

Ny vare

På lager

Tags: Mænd's Casual Sko, Billige Mænd's Casual Sko, BIMUDUIYU Luksus Mærke Herre Sko Mode Håndlavet Mokkasiner Ko Læder Mænd Flats Black Sko Slip på Casual Sko Til Mænd.

Velkommen til vores butik

Nyd din shopping her!

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig. Normalt vil vi levere varer i 3-5 dage. Hvis skoene har brug for specialfremstillede eller er out of stock midlertidigt, det tager lidt længere tid.

Forsendelse Groendalspark.dk vil tjekke din kredit kort, og det vil tage 24 timer. Så Varer vil blive afsendt inden for 3-5 arbejdsdage. Sending vil blive udvidet på Kinesiske Helligdage. For køber, der ikke har nogen at købe poster, pls omhyggeligt kontrollere din kontakt info til at undgå de fejl, der sker. EMS 4-7 dage, nogle gange 7-10 dage for fjerntliggende områder. DHL 3-5 arbejdsdage, undtagen i weekenden. Kina Post, luftpost, normalt ankommer i 15-30 arbejdsdage, nogle gange for told-og vejrforhold, problemer eller fjerntliggende områder, vil det være op til 30-60 dage. Told, Som told gebyr, det afhænger af din lokale told-politik. Når vi arrangere forsendelse af din ordre, nogle gange er det virker, nogle gange er det ikke. Men vi vil gøre vores bedste, og spare nogen anstrengelser for at hjælpe dig. købere svar til alle told eller MOMS. Exchange Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder med den bedste kvalitet, som vi kan. Hvis en defekt eller et problem med kvaliteten af de varer, du får, kan du sende det tilbage inden 5 dage modtager du med det oprindelige condtion for en ombytning eller tilbagebetaling, og når vi har modtaget de varer, vi kan sende en ny til dig eller få en restitution. Men køber vil få ansvaret for den videre fragt gebyrer. Feedback er Din tilfredshed og positiv feed back er meget vigtigt for os. Pls lad positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores vare-og service. Hvis du har nogen problemer med vores vare eller tjeneste, pls kontakte os først, før du bekræfter modtagelsen og forlade negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice!

Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mærke BIMUDUIYU
Model-Nummer Casual sko hånd-syet mænd's sko
Funktion Vandtæt,Åndbar,Højde Stigende,Massage
Ydersål Materiale Gummi
Indersål Materiale PU
Sæson Forår/Efterår
Platform Højde 0-3cm
Element Type casual sko
Øvre Materiale Split Læder
Lining Materiale PU
Sko Bredde, Medium(B,M)
Læder Mænd Sko Slip-on Sko
Størrelse 6.5,7,7.5,8,9,9.5,10, 38-44
Navn På Afdeling Voksen
casual sko Håndlavet blød England casual læder sko
Lukning Type Slip-On
Sko Størrelse 6.5, 7, 7.5, 8, 9, 9.5, 10
Mønster Type Solid
Mokkasiner Til Mænd Luksus Mænd Sko
Farve Lys Brun/Mørk Brun/Sort
Sko Type Loafers
Herre Sko Læder mænd sko
Loafers Mænd læder sko
Pakke Størrelse 35cm x 20cm x 12cm (13.78in x 7.87in x 4.72in)
Pakke Vægt 0.95kg (2.09lb.)
Enhed Type Par

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer