Nyhed Reduced price!
ROCKBROS Polariseret Vandring Eyewears Solbriller Vindtæt Beskyttelsesbriller Fiskeri Sportsgrene Briller til Mænd, Kvinder Cykling cykel Cykel Briller

ROCKBROS Polariseret Vandring Eyewears Solbriller Vindtæt Beskyttelsesbriller Fiskeri Sportsgrene Briller til Mænd, Kvinder Cykling cykel Cykel Briller

kr74.48

-54%

kr165.46

Ny vare

På lager

Tags: Briller til mænd, briller briller, briller fiskeri, Billige briller mænd, Høj Kvalitet briller briller, Kina briller fiskeri Leverandører.

modname=ckeditor

SERVICE - GIGANT BUTIK

1.Gratis sende eller tilbagebetaling for kvaliteten problemet og levering fiasko

2.Logistik tracking påmindelse

3.Følg vores butik,kan få andre til at 1-3% rabat

4. Drop shipping service

ROCKBROS Polariseret Vandring Eyewears Solbriller Vindtæt Beskyttelsesbriller Fiskeri Sportsgrene Briller til Mænd, Kvinder Cykling cykel Cykel Briller

Der er video inde, flere oplysninger kan ses på PC ' en side.

Tips: logoet i midten, vil blive fjernet.

Flere valgmuligheder:

Da der er 5 linser(Polariserede linser *1 , Oprindelige linser *4) , for en mere udskiftelig ramme , ligesom du bestiller to glas.

Klik på billedet nedenfor :

Oplysninger om produktet 1Polarized linser Polariserede linser er lavet ved hjælp af en injektion proces, der sikrer, optiske korrekte, hvilket reducerer træthed i øjnene og øger komfort. 2UV beskyttelse af Alle vores linser blokere 100% UVA, UVB, UVC-stråler samt skadeligt blåt lys til 400nm. 3Interchangeable linser Vælg din stil fra 5 linser af forskellige nuancer og farver. 4Ultra Let Utrolig let design af PC-rammen giver en behagelig oplevelse - du vil glemme, at du er iført dem! Indeholder: 1 briller sag med en rengøringsklud 1 briller pose 1 polariseret linse test-kortet 1 par polariserede linser med 4 par af udskiftelige oprindelige linser 1 Inderste ramme for kortsigtede linser

10001 Sort Rød :

10002 Hvid:

10003 Black:

10007 Sort blå:

Produkt Vedligeholdelse:

Brug ikke alkohol eller andre kemikalier til at rense linsen, for at undgå, at overfladen brudt. Og ikke opretholde den solbriller i så dårlig miljø med høj temperatur eller længere tid fugtig, for at undgå deformation.

Linsen af RockBros Sports Solbriller er af høj teknologi belægning, så regelmæssig rengøring, vedligeholdelse af vand er foreslået, at sikre god kvalitet kunne holdes, og levetiden forlænges.

Funktioner:

POLYCARBONAT LINSE MATERIALE

Polycarbonat er ekstremt holdbart termoplastisk, der bruges i skudsikkert glas, kampskjolde og astronaut hjelme. Det er det ideelle materiale til performance-brillerne på grund af sin høje slagstyrke, indbygget UV-beskyttelse og lette vægt. Alle vores linser er fremstillet af polycarbonat.

UV-BESKYTTELSE

Alle vores linser blokere 100% af UVA -, UVB-og UVC-stråler, og skadeligt blåt lys til 400nm. Disse skadelige stråler er en førende årsag til grå stær, hudkræft og rynker omkring øjnene-alle gode grunde til at blokere dem ud.

POLARISEREDE LINSER

Vores Polariserede linser er lavet ved hjælp af en injektion proces, der sikrer, at de er optisk korrekt, for at mindske træthed i øjnene og øget komfort. Som med alle vores linser. Polariserede linser giver beskyttelse mod 100% UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys til 400nm.

JUSTERBARE FUNKTIONER

Justerbar næse puder er tilgængelige i nogle af vores design. En stor funktion for at tilpasse det passer med dine briller, de er især en fordel for dem med svære at passe står over for, og enhver, der skal rumme lange øjenvipper. Ud over pasform, justerbar næse puder giver dig mulighed for at ændre luftgennemstrømning og ventilation bag linsen ved at give mulighed for at øge eller mindske mellemrummet mellem glassene, og dit ansigt.

UDSKIFTELIGE OBJEKTIVER

Den teknologi, der anvendes i vores Udskiftelige objektiver. De forskellige linser, forskellige nuancer og farver. Dette giver dig mulighed for at vælge en, der passer dig bedst.

F. A. Qs og Engros Drop shipping er både velkommen 1,Til engros,vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager kort tid at nå frem. 2,drop shipping,vi kan sende varerne til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil. Er der nogen told skat? Normalt vil vi erklære den mindste værdi for at undgå told skat. Men de forskellige politikker i forskellige lande , kan der være en told skat, der skal betales af køber. Så du er nødt til at efterlade en besked, når bestillingen og fortælle os, hvor meget værdien skal angives. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke modtager varen? Kontakt os først, vi vil spore din konto. Vi lover 60 dage før ankomst , hvis du ikke kan modtage det, vi kan gøre fuld refusion eller send igen .

Størrelse Other
Materiale af rammen Acetat
Materiale Polycarbonat Sports Solbriller
Mærke ROCKBROS
Funktion UV-Beskyttelse
Model-Nummer Ti tusind én
Farve Farverige Vandreture, Cykling Sol Briller
Pakke Med briller max et sæt
Køn Mænd, Kvinder, Vandreture, Cykling Solbriller
Stil Vandring Eyewears
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer