Nyhed Reduced price!
Engros Kvinder Mode Turban, Hijab Hoved Kvinder Velvet Turban Hovedbøjle Wrap Hijab Ekstra Lange Velvet Rør Wrap Dit Hoved Tørklæde

Engros Kvinder Mode Turban, Hijab Hoved Kvinder Velvet Turban Hovedbøjle Wrap Hijab Ekstra Lange Velvet Rør Wrap Dit Hoved Tørklæde

kr40.03

-59%

kr100.05

Ny vare

På lager

Tags: turban hovedbøjle, pandebånd wraps, wrap dit hoved, Billige turban hovedbøjle, Høj Kvalitet hovedbøjle wraps, Kina wrap dit hoved Leverandører.

Størrelse: passer til alle voksne /170*26cm

Materiale: velvet

Farve: grøn /khaki/sort/hot pink

Emballage: 1stk en polybag tekstiler af Høj kvalitet, der er silkeagtig blød og behagelig. Hovedet fuld dækning for kræft patienter, kemo og kvinder med hårtab eller hår tab. Let og sofistikeret. Slip det på, og du er klar til at gå! Ingen binde påkrævet. One-size-passer til alle. Bløde elastiske stof giver en custom fit. Skjult elastik i ryggen giver mulighed for justering og en sikker pasform. Bære flæsekanter i ryggen eller på siden for at se

Retur & Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Om Skatter 1) Gebyrer, skatter og afgifter på importerede varer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

2) spørg, du forud for Køb på dit lands toldmyndigheder, hvad disse kan medføre yderligere omkostninger.

Stil Mode
Mønster Type Solid
Materiale Polyester
Type Bandanas
Model-Nummer Rør Wrap Dit Hoved Tørklæde Turbante
Navn På Afdeling Voksen
Element Type Hovedbeklædning
Køn Kvinder
Pakke Vægt 0.265kg (0.58lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 18cm x 10cm (7.87in x 7.09in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer