Nyhed Reduced price!
Baby Rangle Aktivitet Bolden Baby Rangler Pædagogisk Legetøj Til Babyer Gribe Bolden Puslespil Playgro

Baby Rangle Aktivitet Bolden Baby Rangler Pædagogisk Legetøj Til Babyer Gribe Bolden Puslespil Playgro

kr91.22

-30%

kr130.33

Ny vare

På lager

Tags: legetøj til baby, pædagogisk legetøj til babyer, baby rangle, Billige legetøj til baby, Høj Kvalitet pædagogisk legetøj til babyer, Kina baby rangle Leverandører.

Acceptere og Engros Drop Shipping.

Kære venner,kan du få kuponer til at reducere den pris,skal du følge vores butik, og du vil få flere rabatter ,ønsker dig en glad shopping!

Post Beskrivelse

Produkt Navn: Baby Rangle Aktivitet Bold

Materiale : ABS Plast

Produkt Størrelse : 17*15*17 cm

Alder : 3M+

Funktion Visuelle Udvikling: mange Forskellige farver, og kombinere med hinanden, inspirere den visuelle udvikling af babyer Lytte Udvikling: Den rullende perler i spil bolden vil banke hinanden og få en klar lyd, som inspirere lytte udvikling af babyer. Øje-Hånd Koordination Evne: Hjælp til at træne det at gribe fat i og ryster evner af babyer, lade deres små fingre og hænder mere fleksibel. Observations-Evne: Der er nogle rullende perler og lille spejl på at spille bolden, som kan udvikle sig babyer' stirre og observationelle evner. Har kroppen og hovedet af en lille fejl kan bevæges opad og nedad, kan det udvikle babyer finger fleksibilitet og øje-hånd koordination evne. Vend spille bold eller vride krystal kuglen med fingrene, krystalkuglen vil ændre sig i forskellige mønstre for at tiltrække babyer' opmærksomhed. Gennem de skæve spejl, babyer kan interessant nok til at se sig selv . Det kan berige deres udvikling af opfattelsen. Varm Tip: Den lille spejl er ikke lavet af glas, men PC plast, børn trygt kan lege med det. Vend spille bold, cirklen totating skiver vil rulle ned sammen med de rullende perle indehaveren. Det kan udvikle sig babyer' fleksibilitet fingre.

Vis Produkt

Forsendelse Alle varer bliver kontrolleret grundigt, inden afsendelse. Angiv venligst dit fulde navn og korrekte adresse, vi er ikke ansvarlig for dine fejltagelser. Enhver anmodning om erklære værdi til told -, pls gøre et mærke for eller kontakt os, når ordren. Alle vores pakke kommer med tracking nummer. Tracking oplysninger er tilgængelige inden for 3-5 dage efter afsendelse. Leveringstid Vi vil pakke og afsende pakken med det samme. Og der vil være en lille forsinkelse, når ferien. Vi vil herefter sende pakken via Kina Post eller andre nationale post. Normalt shipping tid er mellem 10-30 dage i henhold til dit land. Hvis du ikke kan modtage din vare indenfor 30 dage, er du velkommen til at kontakte mig for hjælp. Efter-salg Service, Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, er du velkommen til at kontakte mig for en løsning, i stedet for at lade en neutral eller negativ feedback, hvilket betyder, at du ikke har brug for vores service efter salg. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Pakke Adskiller
Dimensioner 17*15*17CM
Køn Unisex
Model-Nummer baby rangle
Mærke Mini Tudou
Plast Type ABS
Aldersgruppe < 3 år gamle,0-12 Måneder 13-24 Måneder
Funktioner Musikalsk
Advarsel NO
Materiale Plast
Form Tegnefilm
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 21cm x 17cm x 20cm (8.27in x 6.69in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer