Nyhed Reduced price!
VSKEY 100pcs 4D 5D Hærdet Glas Til IPhone X 6 6s 7 8 Plus Skærm Protektor Fuld Dækning Beskyttende Glas Film

VSKEY 100pcs 4D 5D Hærdet Glas Til IPhone X 6 6s 7 8 Plus Skærm Protektor Fuld Dækning Beskyttende Glas Film

kr1 042.14

Ny vare

På lager

Tags: Skærm Beskyttere, Billige Skærm Beskyttere, VSKEY 100pcs 4D 5D Hærdet Glas Til IPhone X 6 6s 7 8 Plus Skærm Protektor Fuld Dækning Beskyttende Glas Film.

>> Angiv krav af fakturaen for meddelelse, når du bestiller,herunder værdien og andre. eller vi-standard erklære Værdi . >> Vi næsten har alle hærdet glas til alle mobiltelefoner,kan Du blande orden med forskellige modeller,så kontakt os, og Få Hærdet Glas model list >> på Grund af forskellige telefonmodeller kamera huller måske anderledes, Hvis du har brug for en model af det virkelige billede,Pls Kontakte os vise glas foto til grave! Tak~

>> Materiale: Fuld Dækning Hærdet Glas >> Tykkelse: 0.26~0,3 mm >> Kant Radian: 4D/5D (Nye 3D) >> Hårdhed: 9H >> Funktion: Ultra-tynd,Anti-Ccratch, Fingeraftryk-Resistent, HD Klart,Boble Gratis,Olieholdig Belagt. >> Kompatibel model: iphone 6 6S (Sort,Hvid,Rød) Til iphone 6plus 6s plus (Sort,Hvid,Rød ) Til iphone 7= For iphone8 (Sort,Hvid,Rød ) Til iphone 7plus= Til iphone 8Plus Til iphone X (Sort,Hvid )

100pcs X Hærdet Glas Skærm Protektor * Uden Retail Box = Glas, vil komme med OPP udgør kun. * Hvis du vil Med Detailhandel røg pakke,så kontakt os Venligst Bekræfte Pris og Vis Detaljer røg pakke til dig. * Billedet for detaljer, Som et eksempel Beskriver, Hærdet Glas Egenskaber og Funktioner.

Fordi kina post, singapore udvalg-lave priser, hongkong udvalg-lave priser, swiss post, sverige udvalg-lave priser, transit tid af ustabilitet (10-45day), hvis du kan lide Ven Pay Attention Please!! 1: udfyld Venligst modtagers fulde navn i den rækkefølge, som følge af den nye politik for russiske toldvæsen, ellers du sandsynligvis ikke vil modtage pakken endelig. 2: Vi er ikke ansvarlige for manglende levering forårsaget af, til kunden ikke giver tilstrækkelige oplysninger, når du foretager bestillingen. >>Om Levering!! Vi sætter vores leverings-processen, under nøje kvalitetskontrol, vil varerne blive afsendt til grave så hurtigt som muligt. Nogle særlige problem, der kan forårsage forsinkelse. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare grave, jeg detaljer.. 1. Vi mail til den adresse, du har tilbage, jeg systemet. Skal du kontrollere den grundigt, når betaling. 2. Bedes du give os et telefonnummer til på sikre, på de udvalg-lave priser man kan nå at grave. >>Om Toldvæsenet: 1. For på sikre, på at du modtager din bestilling uden eller lavere import-told, vil vi erklære det som en lavere værdi, som ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige fortalt-regler. 2. Eller du kan efterlade en besked i fortælle os, hvor meget skal vi gøre toldangivelse. Vi er glade for at følge spise anvisninger. 3. Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet jeg varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.. 4. Leverandørerne er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet jeg dit land. Hvis køber ikke samarbejde med fortoldning, føre til, på varer, der går tilbage, vil producere en enorm omkostninger, og disse omkostninger er mere højere end for beløb,Derfor, hvis køber ikke kan klare fortoldning eller til at nægte på at betale tolden, og varen er returneret, vil vi ikke refundere penge,Hvis køber ikke er enig, bedes du må ikke købe nogen af vores produkter, og vi ønsker ikke at blive skadet!!! 5. Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel. Vi håber inderligt, ved du ikke bruger ekstra import omkostninger fortoldning eller forsinkelser, som er en grund til at anmode om refusion til eller forlader en negativ feedback. >> Om Feedback!! 1. Din Feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade gud feedback,kan Du efterlade en positiv feedback og 5 er blevet bygget hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget !! 2. Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og tjeneste til grave. Din anerkendelse vil gøre mig endnu blot er overbevist om at udvikle deres forretning og tjene grave bedre. Har en glad shopping! Mange tak..

Lys
Bruger mobiltelefon
Farve For iPhone 6 6S, For iPhone 6 Plus Til iPhone 7, Til iPhone 7 Plus Til iPhone 8, Til iPhone 8Plus, Til iPhone X
Pakke No
Funktioner Ultra-tynd,Ridse Bevis,Let at Installere
Kompatible iPhone-Model iPhone 8 Plus,iPhone 6 plus,iPhone 6s plus,iPhone 6s,iPhone 8,iPhone 7 plus,iPhone 6,X iPhone,iPhone 7
Materiale
Kompatibel Telefon Brand Apple iPhone
Tykkelse
Kant-til-kant Dækning Ja
Med Retail Pakke No
Oprindelsessted
Radianer
Type Foran Film
Mærke VSKEY
Pakke Størrelse 18cm x 8cm x 5cm (7.09in x 3.15in x 1.97in)
Pakke Vægt 3.0kg (6.61lb.)
Enhed Type masse (100 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer