Nyhed Reduced price!
5 PC ' er Fuld Diamant Broderi vinduet blomster Diy Diamant Malerier Fuld Pladsen Mosaik væg kunst Modulære billeder, klistermærker udsmykning

5 PC ' er Fuld Diamant Broderi vinduet blomster Diy Diamant Malerier Fuld Pladsen Mosaik væg kunst Modulære billeder, klistermærker udsmykning

kr208.61

-47%

kr393.62

Ny vare

På lager

Tags: diamant maleri, diy diamant maleri, diamant maleri fuld, Billige diamond maleri, Høj Kvalitet diy diamant maleri, Kina diamant maleri fuld Leverandører.

produkt detaljer

diamant broderi

værktøjer:en pincet,palle,diamant maleri

farve diamant:30-45 farver

Unfinish: har brug for din håndlavet

størrelsen af diamant:2.5x2.5mm

Detaljer:Fuld harpiks diamanter med billede

Anvendelse:Husholdnings-Essentials/Dekoration

Stof Type:lærred

Mp: Kan bruges i Soveværelset, stuen, Badeværelse, Vaskerum, Køkken, Studie, Hjem, Kontor, Hotel, Restaurant og Bar

Om Farve Forskel : de Forskellige typer af computere og skærme, der viser den samme billede lidt anderledes.

5 PC ' er Fuld Diamant Broderi vinduet blomster Diy Diamant Malerier Fuld Pladsen Mosaik væg kunst Modulære billeder, klistermærker udsmykning størrelse :20*28cm*2pcs+20*40 cm*2pcs+20*53cm*1stk Kære, vær opmærksom! Vi solgte diamanten malerier er semi-færdige produkt indeholder ikke ramme!

Vi solgte diamanten maleri materiale, der er harpiks, det hele mosaik mønstre er boret ud med en resin-diamant -, base-kort med selvklæbende fotopapir. Salg af diamant maleri er solgt nogen problemer med kvaliteten ikke vender tilbage. (Eksempel: produktet er ikke det samme med billedet, har ikke forestille mig, det perfekte produkt størrelse ikke se, der er defekte, osv. er ikke en kvalitet problem). Produkt dimensioner, der er angivet i beskrivelse af produktet i harpiks bor til fabrik i masseproduktion, men også små, der er uundgåelig defekt bor, Tak for din forståelse! Med harpiks diamant kommer til at være mere med mere end 30%, mindre boring fænomen generelt ikke synes, du kan være forvisset om køb.

Om Effekt

Den større størrelse, jo bedre effekt! Hver diamant størrelse : 2.5x2.5mm. Hvis billedet er komplekst, lille størrelse, vil det ikke meget godt! Hvis du har brug for store størrelse af billeder, så kontakt os venligst!

Om Os Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme. Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre. Og vi vil placeres 20% mere diamanter ! Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste! Når du er færdig med det, kan du sende billeder af dine billeder til os, vil vi vise det til købere over hele verden sætter pris på! : Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det tager kun 1 minut. Tak! Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader enhver negotive og enhver neutral feedback. Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig. Tak!

Hurtig Levering

Opmærksomhed! vi er internationale sælger fra Kinas fastland. VÆR TÅLMODIG! Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering. Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, så kontakt os. vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

;

Bemærk

Burer vil være ansvarlig for de afgifter,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse! Alle elementer skal sendes til Groendalspark.dk berified adresse

;

Form Af Salg

Hvis du ikke er tilfreds med varen, kan den returneres i den originale stand inden en uge efter modtagelsen. vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen. Men den køber skal betale returforsendelsen.

Anvendelse
Stil Pastoral
Funktion Home Decor; Gift; Bryllup Dekoration,wall sticker,væg papir
Mærke KUFWKEY
Form Multi-billede Kombination
kits interne detaljer harpiks partikler, bundstoffet, Tegninger, Pincet, Plade
Materiale Harpiks
detaljer Fuld harpiks diamanter med billede
Antal Farver 30-45
Ramme No
Mønster Type Blomster
Pris Laveste ,Bedste og mest konkurrencedygtige
Antal OP26931 Wall stickers treenighed
Diamond-Form Pladsen
Foto Størrelse 20*28cm*2pcs+20*40 cm*2pcs+20*53cm*1stk
Fordel På Salg, Gratis Forsendelse, Køb Direkte Fra Kina fabrikken/Lavere pris
Ydre Emballage Farvet Boks
Type DIY Diamant Broderi / Diamond Maleri / Diamond Mosaik
Bruger Hjem indretning&væg kunst&vægdekoration
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Indsætte Område Fuld
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 50cm x 8cm x 8cm (19.69in x 3.15in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer