Nyhed Reduced price!
Ægte S60H Diesel Indsprøjtning Indsprøjtning Dyse Tester Pop Pres Tester

Ægte S60H Diesel Indsprøjtning Indsprøjtning Dyse Tester Pop Pres Tester

kr484.29

Ny vare

På lager

Tags: Tester, tester injector, Billige tester, Høj Kvalitet tester injector.

Produkt Beskrivelse

Funktionen af den tester for CR high pressure pumps er at give det ønskede signal til at køre magnetventilen på pumpen, der bliver testet.

common rail-Tester kan anvendes til at teste følgende pumper: BOSCH CP1 , CP2 , CP3 , DELPHI , SIEMENS, DENSO P2 OG HP3.

Det har funktioner til at teste de Elektromagnetiske og Piezoelektriske stofbrugere.

Det kan også teste 6 common rail injektorer i en tid.

Moduleret kørsel signal til at sikre sikkerheden af magnetventilen af CR pumpe

Justerbar duty cycle for kørsel signal

Short circuit protection for output-kredsløb af magnetventil kørsel signal

Måle og LCD-skærm, jernbane pres

For at teste om CR injector er stadig fungere, til At forbinde en CR-injector til et højt tryk brændstof kilde ved et højt tryk brændstof linje, og at CR tester af selen. Testeren er indstillet til kontinuerlig injektion tilstand. CR injector er i normal tilstand, hvis den er i stand til at injicere brændstof under kørslen signaler ved at testeren.

For at teste injector spray forstøvning, til At forbinde en CR-injector til et højt tryk brændstof kilde ved et højt tryk brændstof linje

og til CR tester af selen. Testeren er indstillet til enkelt injektion tilstand til at observere de dyse spray mønster til at vurdere, om dysen er normal eller blænde, der er tilsluttet.

Kontrol af Dyserne tilbage olie og injektion olie.

Hvis du bestiller mere end 10pieces , Pls velkommen til at kontakte os.

Håber vi kunne blive den bedste service for dig!

Fragt Vi leverer vores værktøjer over hele verden. Normalt vil blive afsendt inden for 3 arbejdsdage efter ryddet betaling er modtaget. Vær venlig at dobbelt tjekke din adresse,vi er ikke ansvarlige for nogen levering på grund af forkert eller ikke kan leveres adresse.

Returret Vi gør vores bedste for at servicere vores hver enkelt kunde den bedste, vi kan. Alle emner vil blive kontrolleret omhyggeligt og pakket i god stand. Vi tilbyder 3 dage døde ved ankomsten udskiftning garanti fra datoen for modtagelsen. Køber bærer den tilbage shipping gebyr, og vi vil e-mail udskiftning på vores pris efter du har modtaget den returnerede vare. Udskiftning eller tilbagebetaling vil blive udstedt på de modtagne elementer.

Kontakt os, Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes. Derfor er din feedback er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med vores produkter, Bedes du forlade os alle 5 stjerner aktiv feedback. Kontakt os, inden de forlader en negativ neutral feedback. Vi vil gerne arbejde med dig for at løse eventuelle proble

Mærke UTOOL
Specielle Funktioner S60H Diesel Indsprøjtning Indsprøjtning Dyse Tester.
Item Højde 15cm
Materiale Type stål
Item Længde 55cm
Item Bredde 30cm
Element Vægt 5.5kg
Element Type Motor Pleje
Model Navn ML16062702
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 5.0kg (11.02lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer