Nyhed Reduced price!
Inail 12 farver Rød Vin Serie 15 ml 6stk gel polish til moderigtige kvinde og pige Gratis Fragt UV Gel Lak søm polis

Inail 12 farver Rød Vin Serie 15 ml 6stk gel polish til moderigtige kvinde og pige Gratis Fragt UV Gel Lak søm polis

kr111.82

-48%

kr219.22

Ny vare

På lager

Tags: Gel Polish, gel lak, lak negle, Billige gel polish, Høj Kvalitet gel lak, Kina negle lak Leverandører.

Pakken indeholder:

6stk farve gel

(Bemærk: Vær venlig at efterlade besked for at informere os om de farver, du ønsker, eller vi er nødt til at levere i tilfældig. )

1.Det er normalt fænomen, hvis gelen går tykkere i tilfælde af temperatur reduktion.

2.Holde sig væk fra sollys og varme.

3.Holde stramt efter brug.

4.Følg anvisningerne for at bruge.

5.Ophøre med at bruge det, hvis overfølsomhed opstår.

6.Holde utilgængeligt for børn.

7.Gå til læge, hvis i øjne eller mund.

8. Du kan vælge ikke at købe vores top coat og base coat og i stedet dem med farve gel, men det er stærkt antydet, at farve gel, base coat og top coat være samme mærke for at undgå uventede problemer.

(1) I, eller der på at reducere omkostningerne på fragt, skal du vælge 6 stykker eller mere end 6 stykker! Hvis den farve, som dit valg i denne sammenhæng er ikke nok, 6 stykker, kan du gå til vores hjemmeside for at vælge flere farver!

(2) Hvis din ordrer er ikke nok til at tilføje op til 6 stykker eller mere, vil vi ikke sende ordrer, håber du kan forstå!

(3) for at reducere omkostningerne og give vores kunder en bedre pris, så vi vælger den almindelige levering, der er Ikke Levering af Oplysninger, i henhold til den normale situation, leveringstiden er 15-60 dage. (Hvis produktet ikke kunne ankomme til destinationen til tiden, er du velkommen til at aftale det med os først, ikke gør det tvist, at det er meget vigtigt for os, som er i lav-profit, tak!)

(4) Vi er ikke ansvarlige for told!

(1)Vi leverer til mere Alixpress ' s adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler. For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer, når du betaler, værdsat!

(2)Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er det international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Tak for din forståelse!

(3)importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Tjek venligst med det toldsted, der er i dit land for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før at byde/købe.

Guangzhou Feifan Cosmetics Co., Ltd er en fabrik, der er baseret eksportør, der hovedsagelig beskæftiger sig med produktion ,udvikling og salg af alle former for gel polish og eyelash produkter. Ved import af top kvalitets råvarer og avanceret produktions-processen, og med vores professionelle R&D-team, vores virksomhed altid kan levere de mest innovative produkter. Udover eget mærke lancering, vi kan også levere gel polish i løs vægt og private label service for gel polish.

Øko-Venligt Ingen DBP, Methanol; Methylbenzene
Type Gel Polish
Værktøjer UV /LED Lampe
Certifikat MSDS,SGS
Funktion Gel Polish -, Negle-Forlængelse, Nail Art
Mærke VOG
Ingrediens Harpiks
Farve 12colors for valg
Kurer DHL eller hurtig
Levering Inden for 3 arbejdsdage
Element Type Nail Gel
Mængde 6stk
Speditør DHL,EMS,TNT,UPS,HKPOST
NETTO VÆGT 15 ml
Enhed Type masse (6 stykker/masse)
Pakke Størrelse 11cm x 7cm x 9cm (4.33in x 2.76in x 3.54in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer