Nyhed Reduced price!
Gratis Shipping Engros 50 stk/masse Professionelle Øjenvipper Udvidelse Under Eyelash Tape / Medicinsk Tape For Kvinder Kosmetiske Makeup

Gratis Shipping Engros 50 stk/masse Professionelle Øjenvipper Udvidelse Under Eyelash Tape / Medicinsk Tape For Kvinder Kosmetiske Makeup

kr60.63

-45%

kr110.28

Ny vare

På lager

Tags: pc ' er, professionelle, makeup, kosmetik professionel, Billige pc ' er, professionelle, Høj Kvalitet til makeup, Kina kosmetik professionelle Leverandører.

Kendetegn: Helt nye og høj kvalitet, Dette er et must-have tilbehør til anvendelsen af eyelash extensions! Bruge disse til at tape ned i de nederste vipper eller tape sitrende øjenlåg, før eyelash extension ansøgning Eyelash extension leverandører til professionelle lash teknikere Egnet til Makeup Salon, Kosmetik Atelier, Makeup Artist, professionel brug og personlige brug, Længde: 3M Tape Bredde: app 1.25 cm/ 0.5""

Package:

1 masse = 50 stk

8 Trin til Perfekt Eyelash Extensions

Trin 1. Påfør under øjnene klistermærker

Når du ansøger under øjet klistermærker/gel patches , bør du undgå at placere mærkat for tæt på øjet. Mærkaten skal placeres over den nederste vipper, om 3-4 millimeter fra lavere øjenvippe linje. Check låg nedenfor, for at sikre, øvre og nedre øjenlåg danne en forsegling, uden huller.

Trin 2. Vælg udvidelser

Brug altid mindst tre forskellige længder af udvidelser, der spænder fra 6 mm til 14 mm i længden. Det er bedst at bruge 8 mm lash extensions i de indvendige hjørner af øjet for at undgå at undgå en kunstig clownlike look. Det er også vigtigt at bruge 8 mm extensions i hele øjet, mellem længere udvidelser til at skabe en tyk øjenvippe linje. Undladelse af at blande i kort udvidelser resulterer i tomme huller, der gør den lange extensions ligner edderkoppeben. For et dramatisk look, vælge den tykkeste (0,25 mm) krøllet extensions. Finere lash extensions skabe et mere naturligt look.

Trin 3. Pick-up

Sprede vipperne ud på din vinyl pad designet til hurtig afhentning af udvidelser. Orient udvidelse ordentligt pincet.Forlængelsen bør være orienteret i en 90° vinkel til en straight tweezer for hurtig, præcis ansøgning.

Trin 4. Dip

Isolere de naturlige vipper med buet pincet . Mens du holder udvidelse fra sin tilspidset ende, stryg udvidelse langs den naturlige vippe. Pelsen den naturlige vippe med selvklæbende fra bund til spids med ingen huller i lim. Spred limen indtil glat.

Trin 6. Sæt

Efter at skubbe til de naturlige vipper med nok lim til at belægge det, indstille udvidelse på det yderste af ca 1/2–1 mm væk fra øjenlåget. Slip udvidelse på naturlige vipper. Pisken skal være opad og parallelt med de andre vipper uden nogen perler af lim. Rør ikke ved den udvidelse, efter indstilling. Gå videre til et andet område, eller det modsatte øje og gentagne gange gælder udvidelser, indtil Det bliver vanskeligt at isolere mere naturlige vipper.

Trin 7. Separat

Ikke to udvidelser eller naturlige vipper bør være hænger sammen. Brug begge sæt af pincet til at adskille alle udvidelser fra de tilstødende vipper og/eller udvidelser. Forstå og adskille i en horisontal måde gøres bedst, mens limen er tør, men ikke er fuldt hærdet. Træk aldrig i en lodret retning eller sted nogen spænding på naturlige vipper. Gentag program og adskillelse trin, indtil alle naturlige lash er bundet.

Trin 8. Tør

Når alle naturlige vipper er en udvidelse forsvarligt bundet, er det tid til at tørre den nyligt prydet piskeslag for tre minutter. Tåge med destilleret vand, og tør igen, for tre minutter, og udføre en sidste runde af adskillelse. Før du fuldfører service, og til at hjælpe med at kontrollere ensartethed i anvendelsen, kæmmede med kam-børste eller en mascara børste .

Betaling

1. Betalingsbetingelser: Spærrede;

2. Fuld betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter du afgiver din ordre.

3. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af dit land.

*********************************************************************************************************

Tilbagebetaling: Exchange

1. Der kan være en lille farve forskel mellem billedet og den rigtige vare, størrelse eller tolerance, er det normale, ikke inden for den omsorg i forandring.

2. Hvis du er utilfreds med dit køb, kan du bytte varen. Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.

3. Køber skal kontakte os inden for 3 dage efter levering, hvis de ønsker at bytte defekt eller forkert afsendte varer.

*********************************************************************************************************

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.

Hvis du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter eller vores service, bedes du venligst give os alle 5 stjerner og en positiv feedback. Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde en rabat på din næste ordre.

Mængde 50/taske
Anvendes Med Sæt & Kits
Element Type Makeup Børste
Håndtag Materiale Plast
Børste Materiale Syntetisk Hår
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)
Pakke Størrelse 18cm x 10cm x 5cm (7.09in x 3.94in x 1.97in)
Enhed Type masse (50 stk./masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer