Nyhed Reduced price!
Blomst store snefnug silica gel månen formet Jul snowflake silikone håndsæbe model 6 forskellige forme af Høj Kvalitet Materiale

Blomst store snefnug silica gel månen formet Jul snowflake silikone håndsæbe model 6 forskellige forme af Høj Kvalitet Materiale

kr28.81

-6%

kr30.65

Ny vare

På lager

Tags: Materiale, materialer modellering, materiale blomster, Billige materiale, Materialer af høj Kvalitet modellering, Kina materiale blomster Leverandører.

[navn] : silica gel kage mould Form: snefnug, [size] : 25.5*17.4*3cm [g] : 145g Emballage: i løs vægt [tekstur] : den nye miljøbeskyttelse klasse materiale har en stuetemperatur på 240 til -60 grader silica gel.

Instruktioner for brug

1. Efter den første og hver brug, vask med varmt vand (fortyndet mad cleaner), eller i opvaskemaskine. Brug ikke slibende rengøringsmiddel eller skum rengøring. Sørg for, at silikone formen er helt tørre før og efter hver brug.

2. Silica gel bør være åben for panden, når bagning. Du skal ikke gøre formen tør, såsom en six-pack, du har kun tre forme, og de andre tre skal være fyldt med vand. Ellers, formen vil blive brændt, og den levetid vil blive reduceret. For at gøre den bage færdig, til de bedste bagning effekt, spray en lille mængde af anti-klæbrig bradepande på toppen af silikone overflade, før bagning.

Når pladen er færdig, skal du fjerne hele bageplade fra ovnen og placer bagning produkt på cool nettet, indtil den er helt kold.

4. Silikone-forme kan kun anvendes i ovne, ovne og mikrobølgeovne. De må ikke bruges direkte på gas eller elektricitet, eller direkte over den varme plade eller under grill.

5. Brug ikke fuld knive eller andre skarpe instrumenter på silica gel, ikke stress, træk og vold.

6. Silicone mould (på grund af statisk elektricitet), det kan absorbere støv nemt, og når det ikke anvendes i lang tid, er det bedre at sætte det i et papir kasse og sætte det i skyggen.

7. Må ikke skylles straks med koldt vand for at forlænge levetiden.

Rengøring og vedligeholdelse af silikone formen

1. Før den første anvendelse, kan rengøres med vand eller rengøringsmiddel, til at fjerne overflade støv. Før bagning, så brug en lille mængde smør til anvendelse inde i formen. I brugen af skimmelsvamp, hvis den tomme slot kan være tilføjet til tom tank vand, luft brændende. 2. Efter hver brug, kan lægges i blød i fortyndet rengøringsmiddel væske i 10-30 minutter, rengøring, skal du bruge en blød klud til rengøring, for ikke at bruge grov rengøring af bolde og andre genstande, så som at undgå ridser på skimmelsvamp skader. Efter rengøring bedes du tør, placeret i opbevaringsboksen, silica gel let at elektrostatiske reaktion, vil absorbere luften af mikro-partikler og støv, for ikke at bruge lang sigt, undgå direkte eksponering til luften. 3. Når de anvendes i ovnen, skal det være placeret i den midterste del af ovnen, og de varme rør til at holde afstand på 10 cm, og ovnens vægge til at opretholde 5 cm afstand, for at den høje temperatur skader skimmel. 4. En del af mug er et rip dette er standardindstillingen, når åbningen er blevet skåret ned, er at lette frigivelsen af købere. Hvis ikke skåret over, kan ikke være demoulding. I brugen af det gode snit, wrap i plast wrap eller wrap gummi bandet efter den væske, der kan hældes

Silicone Mold Produkt Features: 1. Vigtigste ingrediens er silica gel, som er en slags findes i sand, sten, krystal, naturlig ingrediens. Ikke gummi gummi, ikke plast ! Silica gel er en strand med sten, low carbon miljøbeskyttelse. 2. Silikone har en høj styrke, blødhed, korrosionsbestandighed, der er egnet til temperatur, der er velegnet til madlavning, bagning og enkel og praktisk. 3. Gennem test, sundhed og sundhed, naturlige antibakterielle, kan fjerne opdræt af bakterier og svampe. Derfor, baby produkter, medicinsk udstyr, der er et stort antal af silikone produkter. såsom: sut, silikone, plastik og så videre. 4. Kan genbruges, holdbar, lavt energiforbrug. 5. Har den stabile mekaniske struktur ydelse, og dermed har den ekstreme temperatur modstand, temperatur modstand udvalg er bredt. Den højeste temperatur på 230 grader, og varmen er jævnt frosset. 6. Har korrosionsbestandighed til rengøringsmidler og andre former for korroderende materiale og er let at rengøre. 7. Efter brug, intet materiale, der vil blive limet fast til formen. Købere Mærke Alle de grundlæggende produkter af denne hjemmeside har reelt billede, detaljeret beskrivelse, materiale, størrelse, size, etc., vær sikker på at købe. 1. Farve Forskel Beskrivelse: på Grund af baggrunden af billedet. Forskellen mellem den lyse farve og den reduktion graden af skærmen vil være forskellige, ikke i det kontrolleres, ikke kvaliteten problemet. De varer, der skal gælde i art. Dybest set er den manuelle behandling, at den kromatiske aberration, og de små fejl er meget bekymrede bedes du nøje overveje, før du beslutter, om du skal bestille. 2. Om evaluering: din loyalitet til evaluering, er vores utrættelige drivkraft, hvis de modtagne varer er tilfreds og glad, bedes du give os opmuntrende ros, når det problem, bedes du kontakte online service, vil vi give dig den bedste efter-salg service. Din tilfredshed er vores største pursuit!

Tema sne
Model-Nummer XH
Form Dyr
Materiale Silikone
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Pakke Vægt 0.12kg (0.26lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer