Nyhed Reduced price!
Elektriske Damp-off UV Gel Polish Fjernelse Maskine Søm Damper Neglen Gel Polish Remover Til Hjem Negle Salon

Elektriske Damp-off UV Gel Polish Fjernelse Maskine Søm Damper Neglen Gel Polish Remover Til Hjem Negle Salon

kr200.03

Ny vare

På lager

Tags: gel polish remover, uv gel polish remover, neglelakfjerner, Billige gel polish remover, Høj Kvalitet uv gel polish remover, Kina neglelakfjerner Leverandører.

2017 Ny Professionel Elektrisk Negle Gel Polish Remover Damp off UV Gel Polish Fjernelse Maskine Søm Damper Til Hjemmet Nail Salon Beskrivelse: En nøgle til at fjerne neglelak.

Steam nail polish remover tager cirka 5 minutter for at fjerne LED gel og 10 minutter til UV gel, er også fantastisk til at fjerne forskellige former for nail geler, herunder neglelak, acryl negle, shellac og meget mere!

Funktioner:

5 negle polish på fingrene kan rengøres engangsbrug, fjerne gel på kort tid

Kombinationen af varme og damp hjælper med at blødgøre gel neglelak, lift og lad den glide af negle nemt

Sikker og harmløs. Denne damp-off nail polish remover er bærbare, og vil ikke skade din hud

Ergonomisk design, enkel, komfortabel og praktisk

Metoder:

Åbn topdækslet af steamer

Hæld i 5 - 10 ml gel til fjernelse løsning

Fil det øverste lag forsigtigt

Tænder, så lyset"H"vil den, efter et stykke tid ( ca 2 minutter ), lyset"S"vil på, på det tidspunkt du kan sætte dine fingre ind i 5 huller LED gel kan nemt fjernes efter 5 minutter, men til udvidelse UV gel, vil det tage 10 minutter, til slut, og max. temperaturen er på 52 Grader.C

Brug søm stick til at fjerne gel polish hurtigt, før den bliver tør ( inden for 15 minutter er bedre )

Bemærk:

Vælg den relevante specifikationer i henhold til den lokale spænding, og de forskellige specifikationer kan ikke bruges sammen med plug-konverter. Effekt: AC 85 - 240V, 50 / 60Hz

Kabel Længde: 1,5 m Type: Gel Soak Off Remover

Vægt: 432g

Pakke vægt: 0.927 kg

Produkt Størrelse ( L x W x H ): 16.50 x 16.50 x 10.30 cm / 6,5 x 6,5 x 4.06 tommer

Pakke Størrelse ( L x W x H ): 20.50 x 17.00 x 12.50 cm / 8.07 x 6.69 x 4,92 inches

Pakkens Indhold: 1 x Søm Damper 1 x Power Kabel-2 x Vand Skål 4 x Finger Isoleret Læder 1 x engelsk Manual Betaling

1. Betaling forventes modtaget inden for 24 timer,vil vi arrangere forsendelsen med det samme.

2. Hvis betalingen ikke lykkes,kan du prøve et par gange mere, at Vi er vært for en bedre vilkår for betaling,har vi adgang til forskellige pt betaling af t/t,wester n union,money gram og andre. Feedback

1. Vi er afhængige af kundernes tilfredshed at lykkes. Derfor er din positive feedback af 5 STJERNER er ekstremt vigtig for os.Hvis du er stratificeret med vores produkter,Bedes du tage et minut til at forlade os din positive feedback. Vi vil være meget glade for.

2. Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ feedback, før du kontakter os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan og arbejder med dig for at løse eventuelle problemer. Kromatisk

Alle varer leveres billeder til professionelle fotograf,omhyggeligt fix-system og farve så langt som muligt, og egentlige vare tilpasning,fysisk.

Men på grund af lampens lys,display farve afvigelse,personlige forståelse af forskellige farver,objekt, måske findes nogle farve foto,med dette problem ikke hører til råvare kvalitet problem,den endelige farve med de faktiske varer, der er gældende. Forsendelse

1. Vi giver 3 forskellige former forsendelse service til forskellige anmodning som følger:

1st:Gratis fragt-Kina post luft parcel.

Vi vælger China air parcel gratis fragtfirmaet prioritet.Vi holder ret til at vælge andre luftfartsselskab i overensstemmelse hermed.

Men det tager omkring 15-40 hverdage efter at være sendt.Nogle gange vil være forsinket med op til 41-60 arbejdsdage på grund af den told-eller andre problemer,såsom lokale vejr problem,så det er

har brug for din nok tålmodighed til at vente produkter.Og når du vælger denne forsendelse måde,så vi tror, at du accepterer for at acceptere denne forsinkelse, hvis det sker.

Den 2.: Non-free-shipping-EMS,E-pakker eller DHL global mail som tager omkring 5-20 arbejdsdage;vi anbefaler at bruge E-pakke og globale mails.

Den 3.: Non-free-shipping-DHL,UPS,FEDEX,TNT ,hvilket tager omkring 3-7 arbejdsdage;Normal, at vi vælger Kina post luftfartsselskab,samme tid, at vi bevarer retten til at vælge en hurtigere transportør for dig.

2. vær opmærksom på, at det internationale levering meget afhænger af din lokale skik og postvæsen.For at sikre, at du modtager ved minimum skat,vi vil erklære, at de vare med lav værdi;import afgift på dig.

3. Du bedes venligst bekræfte forsendelsen måde og betaling,og vi vil afsende varerne til dig som muligt,så vil vi fortælle dig tracking nummer,Alligevel,din konto vil blive taget godt hånd, når du modtager det.

4. Alle ordrer bliver sendt i vores standard emballage.Vær sikker på, at tilbyde dine Detaljer Navn/Adresse/postnummer/telefon-nummer,der er nødvendige af transportøren om Internationale Forsendelser.Vi kan ikke sende en International orden, uden Adresse/telefonnummer.Vi vil skibet til standard-adresse, som du tilbyder i Depot,hvis du ikke informere os.Og et telefonnummer, der er vigtigt, når du forlader din adresse.Når pakken er returm på grund af din forkerte oplysninger, såsom Navn/Adresse/postnummer/telefonnummer,vi kan ikke tage ansvaret for.Alle omkostningerne som følge af den forkerte oplysninger vil gives ved dig selv.

Type Gel Soak Off Remover
Element Type Nail Polish Remover
Mængde 1 stk
Kabel længde 1,5 m
Model-Nummer EUBO-204
NETTO VÆGT 432g
Størrelse 16.50 x 16.50 x 10.30 cm
Mærke MSQ
Magt AC 85 - 240V, 50 / 60Hz
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.95kg (2.09lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 19cm x 15cm (9.84in x 7.48in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer