Nyhed Reduced price!
Trådløs fjernbetjening LED Par 7x12W RGBW 4IN1 LED Wash Lys Fase Uplight Gratis&Hurtig levering

Trådløs fjernbetjening LED Par 7x12W RGBW 4IN1 LED Wash Lys Fase Uplight Gratis&Hurtig levering

kr166.74

-15%

kr196.17

Ny vare

På lager

Tags: led baglygter, bmw, led teksten displayet tegn, kontrol 4 lyskontakter, Billige led baglygter, bmw, Høj Kvalitet led teksten displayet tegn, Kina kontrol 4 lys skifter Leverandører.

Trådløs fjernbetjening LED Par 7x12W RGBW 4IN1 LED Wash Lys Fase Uplight Gratis&Hurtig levering fabrikken direkte salg

Velkommen til vores butik og Købe fra os på Fabrikken.Og kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.

Vi er en professionel Belysning producent med over 10 års erfaring på området, dybt ved, hvor vigtigt led-lampe kvalitet er, at forskellige typer af led-lys fase. Vi er seriøse lover alle vores led-lys fase er at bruge Tianxian led, som er det bedste led i Kina, der er berømt for sin lysstyrke og god, stabil ydeevne, lang arbejdstid.

Funktioner:

Lav-profil, quad-farvet LED par kan

High-powered, quad-farvede Lysdioder næsten fjerne skygger flerfarvede

Glat og endnu output

Flimmer fri drift, velegnet til brug på kamera

Mange bruger-konfigurerbare indstillinger giver stand-alone alsidighed

Udløse indbyggede automatiske programmer, master/slave eller DMX

Nemt styre statiske farver og automatiserede programmer

Store Reflekterende Linse, vi har skabt den Nye Store reflekterende linse af vores egen virksomhed.

Reflekterende Vand Klar Linse, og det er STOR, skal det lys, meget lys, meget, meget mere klarere end nogen anden linse.

Inderside af Dråber af Vand, der gør perfekt farve blanding.

SPECIFIKATIONER:

DMX kanaler: 8 kanaler, en God DJ

DMX stik: 3-pin

LED-Kilde: 7x12 W (350 mA x ) quad-farve-Led ' er med 50.000 timer

Input voltage: Auto-lige AC90-275V 50/60 Hz

Trådløs fjernbetjening,der på samme tid kan du styre 10pieces LED, inden for rækkevidde på 30 m kan være trådløse fjernbetjening. Hurtig respons, nem betjening, med en super gennemtrængende evne, kan krydse nogen hindring for, at fjernbetjeningen. For eksempel, gennem mængden, vægge, glas og så på hindringer, der stadig kan Xpress fjernbetjening.

Den SlimPAR Quad 7 er en lav profil, high-power LED PAR beregnet til anvendelse, hvor der vaskes lys er nødvendigt. Syv quad-farve-Led ' er gør dette det perfekte front lys ved at fjerne flerfarvede skygger og giver en glat, selv output. Med en 100% konvektionskøling system, der er ingen blæserstøj at distrahere publikum.

Fordele ved vores LED Par:

1. Holdbar. Kvalitet plast, kan stå op en mand på 90 kg, det er holdbart og let vægt.

2. Nem At Bruge. Den lette vægt slanke design og dobbelt ben gør disse op til op-belysning til en leg.

3. God Værdi. Forskellen i farven, kvaliteten og lysstyrken var nat og dag. Disse LED Pars er den perfekte størrelse og meget lyse..

4. Bærbare. Det er velegnet til alle former for performance.

5. Hurtig Opsætning. De er nemme at opsætte og ser meget professionelle. Det er ideelt til en enkelt show.

6. Lyse. Farve blanding er fejlfri, og de er lyse!

7. Nyt Design og Multi-funktion. En række af 4 på en bjælke over mængden eller på bagvæggen, som op-belysning. Kan også bruges som vaske-belysning til live bands eller familie fest og alle andre rum vask. Jeg vil sige, at de er effektive op til 20 m (mere end nok for de fleste steder).

8. Værdi for penge, Det er Billigt, og så Stor at købe.

Betaling

1. Vi accepterer kun Spærret på Groendalspark.dk. og forvente betaling inden for 4 dage efter købet.Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.

2. Betaling er meget værdsat, når tidspunktet for købet. Tak.

Forsendelse

1. VI LEVERER TIL HELE VERDEN. Alle ordrer vil blive afsendt fra Guangzhou i Kina. Bæreren af DHL:2-4 Dage, UPSS:5-7 Dage, UPSE:4-6 Dage, FEDEX: 5-7 dage og TNT, EMS, KINA POAT OG HONGKONG INDLÆG.

2. Hvis du køber flere varer, kan du spare fragt for hver af ekstra elementer.

3. Vi har meget erfaring på at gøre et lavere værdi på fakturaen, der skal ledsage varerne og til at reducere told skat, der skal betales på din Import. Lavere værdi på faktura vil betragte som en GAVE, hvis du ikke har brug for den "gave", tøv ikke med at fortælle mig. Hvis du har svært ved at gøre din indsamling, eller du har brug for at scanne den mindre værdi betaling side, bedes du fortælle os, gør vi for dig!

4. Vi leverer til Groendalspark.dk adresse, så sørg for, at din adresse i Groendalspark.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

5. Næsten alle forsendelser vil blive leveret direkte fra vores fabrikker til din dør, hvis du er fra USA, Canada og Mexico, bedes du venligst fortælle mig, din virksomheds navn, hvis du har, mange tak.

6. Leveringstid: Vi sender fra mandag til lørdag. Vi producerer lysene næsten hver dag til og med søndag, vi gør overarbejde job. Så kan vi normalt levere til dig inden for 2 dage efter, din betaling er bekræftet af Groendalspark.dk. For stor mængde, vi måske har brug for 2 dage mere, for at teste lys for dig. Men, vi vil sende til dig, ASAP. Må ikke bekymre dig.

7. Hvis de varer, du sender til Brasilien, bedes du venligst give os dine CPF-nummer, takket være en masse i forvejen.

8. Her er prisen kun omfatte lys-og / eller kuffert, og leveringsomkostninger for varer, som ikke inkluderer dine told skat, clearance gebyr, disse afgifter er din købers ansvar.

Så, skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

9. Vær opmærksom på, at for 110V/220V/240V produkt, når du placerer en ordre. Alle vores produkter er AC110-240V. Hvis du har brug for andre særlige volt, bedes du kontakte os på/før at placere ordrer.

10. Du bedes holde regningen til forsendelse, hvis varen er beskadiget, bedes du kontakte os inden for 24 timer. Alle de varer, der ved levering fra fabrikken er i god stand, kan du kontakte det lokale hurtig og bede om en erstatning indenfor 3 dage efter vi har modtaget varerne fra express.

Magt 84W
Mærke SHEHDS
Model-Nummer HUN-RCFP0712D
Stik Type EU Stik, US-Stik, AU-Stik, UK Stik
Element Type Fase Belysning Effekt
Stil DMX Lys Fase
Spænding 90-240V
Lejlighed Professionel Scene & DJ
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 13cm x 20cm (7.87in x 5.12in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer