Nyhed Reduced price!
SANNCE HD 1080P Hd IP-Kamera Trådløst Mini-Netværk Camara Night Vision IR Cut Home Security Camara Wi-Fi babyalarm

SANNCE HD 1080P Hd IP-Kamera Trådløst Mini-Netværk Camara Night Vision IR Cut Home Security Camara Wi-Fi babyalarm

kr202.24

-44%

kr367.69

Ny vare

På lager

Tags: wi-fi babyalarm, camera wireless wifi, IP-Kamera, Billige wi-fi babyalarm, Høj Kvalitet kamera wireless wifi, Kina ip-kamera Leverandører.

2MP HD-videoer lette din stress over slørede ansigter

Denne high-definition kamera gør sikker på, at ingen slørethed kunne narre dig, glat og klare billeder, der afslører hver en lille detalje.

180 graders fish eye HD-kamera

Kameraet tager et 2,5 mm 180 grader fiskeøje linse til at tage sig af de blinde vinkler og opnå en real-time overvågning uden blindgyder.

Avanceret H. 264 og dobbelt-stream-funktionen

H. 264, kompression og en dobbelt strøm forbedre HDD brug enormt ved at kondensere video-filer, som er endnu mindre i størrelse, men at bevare den sande beslutning taget til multi-kanal adgang.

Utrolig infrarød night vision

Kameraet har 2stk IR Lysdioder til at give overvågning om natten på op til 5m og det tænder sig selv, når lyset dæmpes solen går ned for at give en 24/7 løbende overvågning.

Klart to-vejs audio-niveauer op, sikkerhed

Evnen til at lytte og tale, ligesom du er i et opkald, at overvågning er også en effektiv sikkerhedsforanstaltning, til at gøre, hvis du har bemærket en potentiel trussel.

Støtte cloud storage og lokal lagring

Har du 1 MÅNED gratis prøveversion af den dedikerede cloud storage til sikrere og nemmere adgang til optagelser fra hvor som helst, mens en max 128GB lokal lagring giver tryghed på opstår i netværk pauser.

Man-nøgle konfiguration for ægte plug-and-play

Kameraet understøtter Wi-Fi-forbindelse, der sparer besværet for kabler, og den er nem og enkel konfiguration gør det til et ægte plug-and-play-enhed.

Check-In på Kære fra hvor som Helst

P2P gør det lettere ekstern adgang på din smartphone, tablet og PC. Du kan tjekke ind på dit hjem og deres kære, uanset om du sidder på kontoret travlt med at arbejde eller slikke sol på en strand 1000 km væk.

Mobile skubber forhindre potentielle skader

Så længe kameraet er noget mistænkeligt ved det sender af sted samtidig app ' en skubber, så de rette forholdsregler kan tages.

1 Valgfri betalingsmetoder . 2 Betaling skal ske inden 7 dage . 3 kontakt os, hvis du har problemer med betalingen . 1 Vi vil levere varen fra den lokale Usa, UK eller AU i henhold til den adresse . 2 DHL/UPS/FedEx/TNT/: 3-7 arbejdsdage.EMS:7-14 hverdage. Kina Post, luftpost tager 15-60 hverdage efter forskellige lande , kan Vi ikke holdes ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af din lokale post-service eller af Internationale Told-Inspektion. 3. Vi forbeholder os retten til at bestemme den bedste leveringsmetode og transportøren til rådighed. 4 Hvis Pakken forsendelser fra Kina, der genereres kunde skat i forbindelse med transporten afholdes af køber. 5, når vi leverer til dig via DHL/TNT ,hvis din adresse er remote, du har brug for pay30usd mere for den ekstra fragt .den kontrol web er raslist.dhl.com/jsp/first.jsp læs hele produktets beskrivelse, før budgivning. Vi kan ikke holdes ansvarlig, hvis du undlader at læse beskrivelsen. Vi vil være mere end glade for at besvare alle spørgsmål hurtigt. Bestilt vare-og leveringsadressen kan ikke ændres efter varen leveret. 1 Produkter kan returneres til refusion eller ombytning inden 30 dage fra købsdatoen. Returnerede varer skal være ubrugt, i original emballage og omfatter alle tilbehør. Forsendelses omkostninger er ikke refunderbart. 2 Bedes de kontakte sælgeren, inden nogen tilbage. Sælgeren vil give(RMA) til dig. Alle produkter, der returneres til sælger uden et RMA-nummer, vil blive annulleret. Giv den tilbage tracking Nr. til hurtig proces tilbagebetaling. 3 Vi vil ansætte hver ressource til at sikre, at dine returvarer behandles hurtigt og uden besvær.

1 Meddelelser med forsendelse detaljer vil blive sendt til dig efter afsendelse. Besvar venligst denne besked til at kontakte os for eventuelle spørgsmål. Vores kundeservice og teknisk support vil besvare din mail inden for 24 timer til at hjælpe dig . 2 Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling. 3 Hvis du har et problem med vores produkter eller service , bare du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlod enhver neutral eller negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at sikre din tilfredshed .

Mærke SANNCE
Understøttede Operativsystemer Windows Vista,Windows 10,Windows 7,Windows 98,Windows 8,Windows XP
Strømforbrug(W) 5W
IR Afstand(m) 10M
Audio-Udgang 2-Vejs Lyd
Netværk Brugerflade Wi-Fi/802.11/b/g
Understøttede Mobile Systemer iOS,Android
Strømforsyning(V) DC 5V
Type IP-Kamera
Strømforsyning Normal
Linse (mm) 2,5 mm
Stil Mini Kamera
Forbindelse IP/Trådløst Netværk
Stik Type EU Stik, US-Stik, AU-Stik, UK Stik
Teknologi Infrarød
tf kort Ingen
Installation Loft
High Definition 1080P(Full-HD)
Model-Nummer I41HD
Farve Hvid
Sensor Mærke Sony
Video Kompression Format H. 264
Pakke Størrelse 15cm x 12cm x 9cm (5.91in x 4.72in x 3.54in)
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer