Nyhed Reduced price!
THINKEASY 32/16 Stk Plastic børn Indendørs Rock Klatring Sten toy Kids Legetøj Sports Hold udendørs spil Legeplads Med skrue

THINKEASY 32/16 Stk Plastic børn Indendørs Rock Klatring Sten toy Kids Legetøj Sports Hold udendørs spil Legeplads Med skrue

kr387.31

-11%

kr435.19

Ny vare

På lager

Tags: toy sport, udendørs spil, klatring sten, Billige toy sport, Høj Kvalitet udendørs spil, Kina klatring sten Leverandører.

Venligst forlade meaasage lade os vide, at du ønsker at få det med skrue til træ eller væg.

Der er rock klatring sælge så forskellige sæt eller enkelt sælger(med skrue eller uden skrue), klik på linket for flere detaljer.

Produkt indføre

Materiale : Høj kvalitet PC

Farve : Multicolor

Størrelse : under billeder

UDENDØRS SJOV: det barn, der ikke kan lide at klatre? Med disse klatring sten slå alle jungle gym i en bjergbestigere drøm. Indeholder 16 til 32 sten i forskellige farver/designs.

HOLDBART DESIGN: Rock klatring holder til børn er fremstillet med en holdbar plast konstruktion. Hvert hold har 1 eller 2 huller til metal montering skruer (medfølger) for et stærkt hold til klatrevæg.

TILSIGTET BRUG: Dette produkt er designet til privat brug og bør ikke anvendes i et kommercielt miljø. Klatring Holder er designet til det eneste formål med børns playsets og bør ikke anvendes til rock klatring vægge eller ethvert miljø over 6 meter høj.

HARDWARE INKLUDERET: 1-1/4" Allen Head Bolt (2 per hold), flad spændeskive (1 per bolt), svejse nødder (1 per bolt) til installation på en 1" tyk bestyrelsen. Til montering på strukturer op til 2" tyk ekstra hardware muligvis er nødt til at være købt.

Udendørs Klatrevæg

Rock-holder kan bruges til at opbygge din helt egen klatrevæg i din baghave. Egern Produkt rock ejer var designet til at modstå elementerne, med en solid plast design og zink hardware.

Indendørs Klatrevæg

Selvom rock holder er designet til at modstå de elementer, de også arbejder vidunderligt i en indendørs klatring miljø. Hvorvidt din bygning er en lille klatring struktur eller en mur, disse besidder, vil gøre det trick for eventuelle nye bjergbestiger eller barn at få tillid til deres evner.

Have det sjovt og få kreative med placeringen af din klatring holder. Himlen er grænsen!

Få børn, der flytter!

Disse klatring holder vil inspirere og motivere børnene til at komme op og komme i gang! De kan indstille sig på et eventyr i komfort i deres egen baghave.

Lære og Udvikle sig

Klatring er en stor aktivitet for alle aldre, men især for børn og teens. Det får dem til aktive og hjælper til at opbygge: Styrke, Udholdenhed, Balance, Fleksibilitet, Tillid

Virkelig Vis Produkt

Design Klatring sten
Aldersgruppe > 3 år
Advarsel 3+
Sport Klatring
Type Klatring sten
Materiale Plast
Plast Type ABS
Mærke ThinkEasy
Køn Unisex
Funktion Gribe/Bevægelse Mulighed For At Udvikle
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Enhed Type Sæt
Pakke Vægt 4.0kg (8.82lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer