Nyhed Reduced price!
200 m vandtæt dykning ure stål sport kvarts ur kalender lysende militære Business mænd ur Relogio masculino

200 m vandtæt dykning ure stål sport kvarts ur kalender lysende militære Business mænd ur Relogio masculino

kr268.20

-64%

kr766.28

Ny vare

På lager

Tags: masculino, masculinos relogios, masculino se, Billige masculino, Høj Kvalitet masculinos relogios, Kina masculino se Leverandører.

\\

\\

Betal med confidence.....................................................................................................................................................................................................

1. Dine penge er udbetalt til Groendalspark.dk.Groendalspark.dk vil holde dine penge, indtil du modtager din pakke.

2. Vores produkter er originale mærke Fabrikken direkte salg. Fra 2016 Groendalspark.dk kræver, at sælgerne er nødt til at have deres egne mærker.

Så du behøver ikke bekymre dig om kvaliteten af vores produkter.

3. Vil vi skibet ud din bestilling inden for 3 dage, og du vil have en tracking numberwhich du kan spore online.

4. Udfyld venligst din betaling inden for 3 dage, mere end 3 dage ordrer willbe aflyst.

Forsendelse ........................................................................................................................................................................................................................

1. Vi sender til hele verden, undtagen APO/FPO.

2. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 2 arbejdsdage lige efter din regning er overført til vores konto.

3. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Payment..........................................................................................................................................................................................................................

1. Vi accepterer betaling gennem Groendalspark.dk(ESCROW) KUN.

2. Hvis du ikke har Groendalspark.dk konto, bedes du er registreret på e, for dig selv på .Før du betaler sørg Venligst for, at din adresse ,postnummer og tlf.nej. er korrekt,tak.

Returns............................................................................................................................................................................................................................

1.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

2.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 30 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3.køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Maintenance............................................................................................................................................................................................

1. Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om en udskiftning inden for 30 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

2. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

3. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback......................................................................................................................................................................................................................... 1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Størrelse eller Pasform Issues...........................................................................................................................................................................................................

Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer. Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre. Normalt tilladte forskelle i størrelsen er cirka 1cm i målingen. Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

Farve Mismatch.............................................................................................................................................................................................................

Forskelle i farve kan være årsag

Sag Form Runde
Stil virksomhed
Dial Diameter 40mm
Bevægelse Kvarts
Køn Mænd
Bånd Bredde 20mm
Vandtæthed Dybde 20Bar
Sagen Tykkelse 12mm
Skive Vindue Materiale Type Safir-Krystal
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Funktion Vandafvisende,LED display,Komplet Kalender,Dykker
Sag Materiale Rustfrit Stål
Model-Nummer V6332
Lås Type Spænde
Bandet Længde 22cm
Bokse & Sager Materiale Papir
Bandet Materiale Type Rustfrit Stål
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 12cm x 11cm x 9cm (4.72in x 4.33in x 3.54in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer