Nyhed Reduced price!
Fashion kvinder øreringe sæt smykker ,925 sterling sølv dråbe øreringe for lady,

Fashion kvinder øreringe sæt smykker ,925 sterling sølv dråbe øreringe for lady,

kr67.25

-14%

kr79.08

Ny vare

På lager

Tags: øreringe til, drop sølv øreringe, Sølv Dråbe Øreringe, Billige øreringe til, Høj Kvalitet drop sølv øreringe, Kina sølv dråbe øreringe Leverandører.

Forsendelse:

1)Vi sender alle vores varer i hele verden af EMS eller Hongkong post,fragt måde, vil afhænge af de samlede omkostninger.

2)EMS varen vil blive sendt ud efter den hjemmeside vertify betaling i 24 timer. Det tager normalt 3-15 arbejdsdage for levering.

Alle vores varer er som standard fast fragt-pris.Det tager normalt 10-25 arbejdsdage for levering.Nogle gange så ku problem og vejr problem,vil det blive forsinket i nogle dage.Det kan være op til 30 dage.

Returret:

Når du modtager vores produkter, vores produkter er ikke tilfreds med kvaliteten problem, der er forårsaget af os, kontakt med i løbet af 3 dage, skal du, vil vi returnere din betaling til dig ubetinget,Hvis de problemer som følge af hurtig selskab,kan du afvise at underskrive og acceptere varer,så ring lokale express company, og indgav en klage til hurtig selskab om spørgsmålet.

Sælgeren lover:

sikre, at alle produkter 100% helt ny, i den strenge inspektion før overførslen, vil være kvaliteten af produkter, sikre, at du får det produkt, uden at nogen problemer med kvaliteten. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre dig tilfreds. Hvis du kan lide disse produkter, skal du købe det, og give os en chance for at samarbejde. Velkommen til at skrive med værdifuld rådgivning. Sende de mest oprigtige ønsker.

Feedback :

1)Din Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget !!

2)Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig.

3) skal Du kontakte os inden de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her. Tak!

Import duty:

Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Vi vil lave alle de varer som gave med lav værdi. Hvis der i dit land, du stadig nødt til at betale told, Det er din ære og ansvar

Kontakt os :

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os! Tak ! Tak for din støtte !!!

Mærke Dankadi
Metal Stempel 925 Sterling
Model-Nummer PE208815
Element Type Øreringe
Metaller Type Sølv
Køn Kvinder
Stil Trendy
Form\mønster Geometriske
Ørering Type Dråbe Øreringe
Materiale Cubic Zirconia
Bøde eller Mode Mode
Pakke Vægt 0.004kg (0.01lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 14cm x 10cm x 5cm (5.51in x 3.94in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer