Nyhed Reduced price!
[100yards/lot] sølv garn, Satin dekorative Bånd bånd for håndlavet gave indpakning hår sytilbehør, 7/8

[100yards/lot] sølv garn, Satin dekorative Bånd bånd for håndlavet gave indpakning hår sytilbehør, 7/8"(22mm)

kr177.72

Ny vare

På lager

Tags: bånd bånd, dekorative bånd, satin udsmykning, Billige bånd, tape, Høj Kvalitet dekorative bånd, Kina satin udsmykning Leverandører.

Materiale : polyester, satin med sølv garn

Bredde : 7/8"(22mm)

Farve : der er i alt 12 farver for at vælge , farve katalog er vist i nedenstående billeder.

Ansøgning : Tøjet og Tøj & Sko -, Emballage -, Dekoration til bryllup, ferie, jubilæum, hotel, blomst, hår -, tekstil -, gave, legetøj, etc.

Pakning :100yards/masse, Kommer med 1 pe-pose.

Kontakt vores salgsafdeling for at få flere oplysninger, hvis du har nogen spørgsmål.

Forsendelse:

Vi vil gøre vores bedste for at sende ud varen ASAP (normalt i løbet af 3 til 5 arbejdsdage). Hvorfor lægge 7 dage i tilfælde Groendalspark.dk system lukker ordren, da nogle rederier, som kan være på ferie.

Alle ordrer vil blive sendt med ePacket, Kina post, luftpost, EMS,DHL,UPS, Fedex.

Det vil tage 5-8 arbejdsdage med kurer DHL,UPS,Fedex;

7-14 dage ved kurer EMS;

20-40 dage ved ePacket, Kina post air mail, at varerne bliver afsendt.

Gratis forsendelse kun for den vejer mindre end 2 kg (ePacket, Kina Post, Luftpost )!

Told gebyrer:

I de fleste tidspunkt, køberen skal ikke betale told. Vi vil erklære det som en prøve og en lav værdi for at undgå skat. Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge. vi er ikke ansvarlige nogen told gebyr, kan Du tjekke det ud fællesskabets politik på dit eget sted, som Italien og Holland. Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, køberen skal forstå denne situation.

Feedback:

Pls kontakte os, inden de forlader en neutral eller negativ feedback.Som en seriøs og ansvarlig sælgeren,vi vil forsøge ourbest at løse dit problem.

Igen,tak for bud og håber du kan lide dit køb her.Du kommenterer er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Hvis du er tilfreds med dit køb, og vores samlede service,pls tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating(DSR) af 5.

Bemærk:bedømmelse under 5 kan føre os i en dårlig stående situation.

Tak!

Vende tilbage:

1.Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2.Kontakt os for at få et afkast. Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

3.Bemærk pak varen omhyggeligt. Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte. I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet. Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

4.Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på køber ' s bekostning. Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen. Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger. Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres. Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.

Technics Trykt
Produkt Type Bånd
Mønster Solid Farve
Bredde 7/8"
Materiale 100% Polyester
Farve 007, 012, 028, 029, 030, 187, 250, 322, 430, 614, 815, 000
Stof Type Satin
Stil Dobbelt Ansigt
Model-Nummer yuegui
Enhed Type 100 M/masse)
Pakke Størrelse 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakke Vægt 0.35kg (0.77lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer