Nyhed Reduced price!
YuooMuoo Høj Kvalitet Cashmere Sweater Kvinder Vinteren Pullover Solid Strikket Sweater Top for Kvinder Efteråret Kvindelige Oversize Sweater

YuooMuoo Høj Kvalitet Cashmere Sweater Kvinder Vinteren Pullover Solid Strikket Sweater Top for Kvinder Efteråret Kvindelige Oversize Sweater

kr90.24

-43%

kr161.10

Ny vare

På lager

Tags: sweater hund, sweater wrap, sweater apparel, Billige sweater hund, Høj Kvalitet sweater wrap, Kina sweater beklædning Leverandører.

Kære ven, velkommen til vores butik.

KÆMPE SALG til nye trøjer, hvis du kan lide, skal du klikke på nedenstående billede for at købe.

Størrelse(cm)

Bryst

Ærme

Længde

S

82-84

56

56

M

86-88

57

57

L

90-92

58

58

XL

94-96

59

59

2XL

98-100

60

60

1.Vælg den størrelse i forhold til størrelsen på bordet. Alle målinger i vores størrelse tabel er den største eksterne dimensioner af tøj, IKKE din krop målinger! Normalt, Vi er 1 eller 2 størrelser mindre end de Europæiske og Amerikanske Folk.

2.Måling forskel fra 2-3cm, sørg for at tjekke din krop måling virkelig passer til dette sæt. Alle mål er angivet i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer.

3.På grund af forskellen i skærme og belysning effekt, det billede afspejler måske ikke 100% den faktiske farve på varen. Tak for din forståelse.

VORES SERVICE, kan Du chatte med os for eventuelle spørgsmål via Trade Manager, vil vi svare dig lige væk, Hvis vi ikke er online, bedes du e-mail os, at Alle e-mails vil blive besvaret inden for 24 timer. Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt. FARVE på Grund af forskellen i skærme og belysning effekt, det billede afspejler måske ikke 100% den faktiske farve på varen. Tak for din forståelse. MEASUREMNT Måling forskel fra 2-3cm,pls sørg for at tjekke din krop måling virkelig passer til dette sæt. Alle mål er angivet i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer. Vægt vægt erklæret i vores web er kun til reference, på grund af de forskellige størrelser og pakker, kan det ikke eksakt, da det viste på vores hjemmeside, bedes du tage det produkt, du har fået som en standard. SHIPPING Normalt giver vi Gratis Fragt via Kina Post Air Mail,E-pakke og Groendalspark.dk Forsendelse. Vi vil levere de varer i 3-5 dage, når vi får fuld betaling, tid 20-60 dage. Ved måde, hvis du ikke kan lide dem, eller de ikke kan sende varen til dit eget land, pls kontakt med os, vi vil kontrollere den skibsfart omkostninger af anden udtrykkelig selskab for dig. Rusland købere, der valgte Rusland Hurtig-SPSR, Det er hurtigere.Du skal give dit pas data og afhente pakken på dit lokale dig selv. Hvis du ikke kan lide det produkt,som du har modtaget,er du velkommen til at kontakte os på første gang.Eller hvis du ønsker at returnere varen,skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne, både for dig og vi har sendt til det. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. I de fleste tilfælde, at køberen ikke behøver at betale told. Vi vil erklære, at en lav værdi for at undgå skat . Men nogle gange, i nogle lande, told tilbud kan være strenge. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told gebyr. Please check out fællesskabets politik på dit eget sted. Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, Tak for din forståelse. Hvis du har brug for til at erklære den reelle værdi på parcle, kan du efterlade os en besked. FEEDBACK Vi vil lade POSITIV FEEDBACK, når du har bekræftet din ordre. Din tilfredshed og kommentarer er meget vigtigt for os. Hvis du kan lide vores produkter og service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback og 5 stjerner, vil Vi værdsætter det meget. Hvis du ikke er tilfreds, er Du velkommen til at kontakte os, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at arbejde sig ud af problemerne. vi vil tilbyde dig fremragende service efter salg. Hvis du kan lide dette emne, kan du tilføje den til din "ønskeliste", Hvis du kan lide vores Butik , kan Du tilføje den til din "Butik Liste". Mange tak!

Tøj Længde Almindelig
Tykkelse Standard
Mønster Type Solid
Stil Mode
Størrelse S,M,L,XL,XXL
Technics Computer Strikket
Materiale Polyester,Cashmere,Uld
Tilstand Helt Ny med Tags
Krave O-Hals
Køn Kvinder
Uld Tynd Uld
Sammensætning Cashmere
Sæson efterår/vinter
Ærme Stil Almindelig
Dekoration Ingen
Model-Nummer S09161
Ærme Længde(cm) Fuld
Lukning Type Ingen
Mærke YUOOMUOO
Element Type Pullovere
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer