Nyhed Reduced price!
Jul Serien Træ Silikone Fondant Skimmel Jelly Candy Cookies, Kiks Af Kage Dekoration Bagning Værktøjer

Jul Serien Træ Silikone Fondant Skimmel Jelly Candy Cookies, Kiks Af Kage Dekoration Bagning Værktøjer

kr7.48

-35%

kr11.52

Ny vare

På lager

Tags: bagning værktøjer, silikone fondant, silikone fondant skimmel, Billige bagning værktøjer, Høj Kvalitet silikone fondant, Kina silikone fondant skimmel Leverandører.

Produkt Beskrivelse Materiale: silikone Vægt: 35g Høj kvalitet, der er nem at bruge og rengøre Temperatur klasse: -40 grader C til +210 grader Celsius Høj kvalitet, der er nem at bruge og rengøre. Det er blødt og nemt at bruge.

Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling

Fragt Vi leverer varen via China Air Mail indenfor 1-3 hverdage, hvis mødt med weekend, vil vi arrangere forsendelse først og sende med det samme på arbejde. Leveringstid( arbejdsdage ) : USA 10-20 EU-lande og Asiatiske countries15-25 russiske jord og lande i nærheden 25-55 Sydamerika lande 25-45 Andre: 25-35 Returnerer Vi giver en gratis 7 DAGES GARANTI for denne post, og vi tilbyder en ombytning eller tilbagebetaling, men alle returforsendelsesomkostninger, er købers ansvar. Bemærk venligst: Vi dækker ikke nogen produkter, for skader efter brug, eller som følge af vandskade, En straks fuld tilbagebetaling vil blive givet, hvis varer returneres i deres oprindelige tilstand inden for 7 dage til vores sted. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. Feedback

Nyd din shopping og har en god tid i vores butik!

Materiale Silikone
Certificering CIQ,FDA,SGS
Type kage værktøjer
Seksuelt Suggestive No
Model-Nummer M197
Kage Værktøjer Type Skimmelsvampe
Funktion Øko-Venligt
Sjofelt Billede No
Mærke Aouke
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.04kg (0.09lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer