Nyhed Reduced price!
Hot Salg Auto forsyninger bil køleskab 6.0 L Køleskab Bil Køleskab Celsius Stil Bærbare Bil køletørring

Hot Salg Auto forsyninger bil køleskab 6.0 L Køleskab Bil Køleskab Celsius Stil Bærbare Bil køletørring

kr428.63

Ny vare

På lager

Tags: køleskab, usb køleskab, køleskab temperatur, Køleskab billige, Høj Kvalitet usb køleskab, Kina køleskab temperatur Leverandører.

Effektiv volumen: 6 liter (kan holde 355ml af cola 6, passer ikke mineralvand)

* Spænding: DC12V

* Nominel effekt: 36-48W

* Køling temperatur: lavere end den omgivende temperatur 20 ± 2 ° C Minimum 3-8 grader

* Produkt størrelse: 300× 250 × 165mm

* Interne mål: 190 × 145 × 250 mm

* Enkelt bruttovægt: 2.40 kg

Kasserer Rating: elektronisk køleskab og husholdning, køleskab kompressor kølende effekt er en smule ringere, lille køleskab er mere velegnet til frugt, drikkevarer, kosmetik, fødevarer kølelagring, osv. Bemærk venligst: ikke isen! For ikke at fryse! ! (Ikke sætte ice cream), at placere dåser som mad, drikkevarer, glas med fremragende mad! Også i den kolde vinter vejr, der rejses varme tilstand, og derefter inkuberes ved din "gourmet" effekt er også rigtig god!

Om lyden: meget roligt værelse, der vil være en lille lyd, der er en mini-ventilator rotation, det afsnit i et meget stille rum og værtscomputeren lyd, der ligner, det ville være bedst ikke at sætte soveværelse, eller væk fra sengen! (Med ventilation kan være placeret inde i kabinettet, sætte køkken eller i stuen for at sove om natten, føler næsten, at det er der.)

Brug bil / lille køleskab viden, tips:

1, for den første gang, du bruger den anbefalede fødevarer / drikkevarer køleskab er placeret på power for en nat, den næste dag, det er koldt;

For at opretholde den kølende effekt, den foreslåede magt kan åbne 24 timer, hver dag, lavt strømforbrug! (Power-mindre end en bærbar computer.) Kan være slukket, når den ikke er i brug i lang tid;

2, erstatte køling og opvarmning skifte, det er anbefalet i intervaller på 30 minutter.

3, når nogle dråber af vand ved høj temperatur eller fugtigt miljø, arbejde maskine er et normalt fænomen, ingen andre flydende ingredienser i køleskabet, så bare tør efter med en tør klud eller håndklæde til at (undgå langvarig der vil være nogle vand-overløb).

4, køling temperatur under rumtemperatur på over 20 ± 2 ° C (ikke-offentlig), Minimum af 3 til omkring 8 C, meget koldt. Vinteren kan til minus (læg cosmeceuticals og andre vinter kan være lukket køling), for kold opbevaring af mad, frugt, drikkevarer, lægemidler, kosmetik, en betydelig effekt. (Placering af dåser, glas, dåse mad med fremragende resultater!)

To hundrede tusind to hundrede fire 200000500,200000500
Materiale Type ABS
Model Navn Bil Refrigertor
Item Bredde 25cm
Mærke PolarLander
Temperatur Rating 3-20
Item Længde 30cm
Element Type Køleskabe
Spænding 12V
Tyve tusind et hundrede og fyrre ni Alle bil
Element Vægt 2.8kg
Specielle Funktioner Køling
Item Volumen 6.0 L
Ekstern Afprøvning, Certificering CE
Item Højde 17cm
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 40cm x 30cm x 30cm (15.75in x 11.81in x 11.81in)
Pakke Vægt 2.5kg (5.51lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer