Nyhed Reduced price!
RACAHOO Trådløse bluetooth-højttalere Bærbare Tegnefilm Store Hvide Bluetooth-audio-Mini-Super Bass Stereo Højttaler For Telefonen

RACAHOO Trådløse bluetooth-højttalere Bærbare Tegnefilm Store Hvide Bluetooth-audio-Mini-Super Bass Stereo Højttaler For Telefonen

kr72.03

-20%

kr90.05

Ny vare

På lager

Tags: Bærbare Højttalere, Billige Bærbare Højttalere, RACAHOO Trådløse bluetooth-højttalere Bærbare Tegnefilm Store Hvide Bluetooth-audio-Mini-Super Bass Stereo Højttaler For Telefonen.

RACAHOO Trådløse bluetooth-højttalere Bærbare Tegnefilm Store Hvide Bluetooth-audio-Mini-Super Bass-Stere FM Højttaleren i Telefonen

Produkt Features:

Nye Bluetooth Speaker med Genopladeligt Batteri.

Det er kompatibelt med de bærbare computere, MP3/4 enheder, TF/USB-Flash-Drev, eller nogen lydenhed, der er Bluetooth-kompatible eller har et 3,5 mm jack input.

Med Bluetooth, sender god interferens-fri ydeevne, høj datahastighed, høj kvalitet og effektivitet.

Har vi nævne, at det kommer med en Indbygget Mikrofon Mikrofon giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald håndfrit og lytte til den anden person højt gennem højttaleren.

Hvis du spiller din musik, og der kommer et opkald, vil musikken stopper, og du vil høre telefonen ringe, og vil fortsætte med at spille, efter at dit opkald er slut

Specifikationer:

Funktion: Bluetooth/Line in-Lyd-forbindelse, TF-kort,Hards-gratis opkald

Classic-D forstærker indeni

Bluetooth-standard: 2.1

Lithium Batteri-kapacitet: 500mAh.

Output Strøm: 3W

Frekvens respons: 100Hz-20Khz

S/N>70dB

Opladningstid: 1-2 timer

Spille tid : 2-3time

Størrelse:150*35*40 mm

Package oversigt:

1stk Trådløs Bluetooth Højttaler

1stk Micro USB

1stk 3,5 mm audio cabl

1 stk brugervejledning

For Info

Betaling

1: Vi accepterer Alipay, Western Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2: Betaling skal ske indenfor 3 dage for ordrer. 3: Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent venligst et øjeblik og prøv igen.

Forsendelse

1: Vi sender til hele verden. 2: Vi støtter overførsel af ePacket, Kina Post, luftpost, EMS, DHL, Fedex og, velkommen til at vælge den metode, du foretrækker bedre. 3: Alle ordrer vil blive sendt ud indenfor 3 til 5 arbejdsdage efter din betaling er ankommet. 4: leveringstiden kan være varierede tider, og det kan tage op til 10 til 60 dage. 5: varerne vil blive betegnet som en "Gave" og erklæret lavere værdi for forsendelse formål kun. 6: Hvis adressen er ikke korrekt, pls gøre vekslen før du betaler, unøjagtige adresse vil forårsage en e-mail tabt. Krav om tilbagebetaling, vil ikke blive accepteret i denne sag. 7: Tracking Nr. der vil blive ydet, når vi sender varen.

Tilbage

1: en eller anden grund du\\ \ 're ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du vil foretage tilbagevenden shipping cost. Vi vil behandle din retur anmodning inden for 2 til 5 dage efter vi har modtaget den returnerede vare. 2: Hvis varen er defekt, bedes du fortælle os straks for udskiftning eller reparation. Hvis en udskiftning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet med det oprindelige betalingsmetode.

Feedback

1: Hvis du er tilfreds med de varer og vores service, pls venlig at tage et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner, vil vi gerne gøre det samme for dig. 2: tøv ikke med at aontact os til at få en bedre løsning, før du forlader en negativ feedback. Vi\\'re forsøger altid vores bedste.

Hvis du er tilfreds, skal du give os 5 stjerner ros !

Hvordan præcis var produktbeskrivelsen?

Hvor tilfreds var du med sælgers kommunikation?

Hvor hurtigt gjorde sælgeren sender varen?

Deling

Arbejdstid 3-4 timer
Indbygget Mikrofon Ja
Mærke RACAHOO
Afspilning Funktion MP3
Model-Nummer A9-01
Vandtæt No
PMPO 3W
Communication2 wireless
Udgangseffekt 3W
Strømkilde Batteri,DC
Støtte Apt-x No
Fjernbetjening No
Kompatibel med Bærbare Lyd-Afspiller, Mobiltelefon, Computer
size3 70x75x130mm
Voice Control No
Støtte APP No
Meddelelse USB,Bluetooth,AUX
Frekvensområde 55Hz-20KHz
Intelligent Personlige Assistent Ingen
color2 rød,hvid,blå
Understøtter Hukommelseskort Ja
Interface Type USB
Effektive Afstand 0-10 meter
Materiale Plast
Antallet af Højttaler-Kabinettet 1
batteri 500mah
Kabinet Materiale Plast
Lyd Crossover Full-Range
Kanaler 1
Højttaler Type Bærbare
Understøtter Telefon/Bærbar/Tablet PC/ TF Kort(Mini micro
Skærm No
Funktion Phone-Funktion
Wi-Fi Music Apple Musik
Pakke Vægt 0.26kg (0.57lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer