Nyhed Reduced price!
10 stk hepa-filter for Dibea panda X500 X600 ECOVACS CR120 robot støvsuger tilbehør Udskiftning kit reservedele filter

10 stk hepa-filter for Dibea panda X500 X600 ECOVACS CR120 robot støvsuger tilbehør Udskiftning kit reservedele filter

kr32.80

-33%

kr48.98

Ny vare

På lager

Tags: hepa filter, udskiftning hepa filter, støvsuger tilbehør, Billige hepa filter, Høj Kvalitet erstatning hepa filter, Kina støvsuger tilbehør Leverandører.

10 stk hepa-filter for Dibea panda X500 X600 ECOVACS CR120 støvsuger tilbehør Udskiftning kit reservedele højde kvalitet Nyt mærke ,men kvalitetssikring ! Kompatibel med modellen: For Dibea X500 X600 ECOVACS CR120 Pakke, Herunder: 10x hepa-filter Bemærk: Dette produkt er ikke-originale, kvalitetssikring!

Garanti & Returret

Vi garanterer tilfredshed, til en ærlig og fornuftig køber. Hvis varen er beskadiget ved ankomsten, skal du være samarbejdsvillig til at tage billeder eller videoer på problemet og sende til os for at undersøge. For bekræftet produktets defekt på din godkendelse, kan vi sende dig reservedele, der er gratis, men for eventuelle fysiske skader eller skader, som er resultat af køber misbrug, Køber har brug for at dele nogle beløb.

Feedback

Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback og vurdere oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser) med en "PERFEKT 5 STJERNER".

Pakken vil blive leveret inden 35 dage i de fleste lande . Når du vurderer den shipping tid en del tag international transit i betragtning. Din anerkendelse vil gøre os mere trygge ved at udvikle deres forretning og tjene dig bedre.

Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os. Venligst e-mail os, inden de forlader alle 1 eller 2 ratings, negativ feedback.

Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bestræbelse på at løse problemer. Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.

Kontakt Os

Tillad 24 timer for os at få svar, Hvis du ikke har modtaget svar fra os, bedes du tjekke din e-mail og sikrer at din postkasse ikke er fuld.

På grund af nogle ISP SPAM filter indstillinger,kan du ikke være i stand til at modtage vores svar; hvis du har problemer med at modtage vores e-mails,skal du muligvis bruge en anden e-mail-konto til at kontakte os.

Vi sætter pris på din kommunikation, og vi vil gøre vores yderste for at løse eventuelle problemer, der måtte findes.

Hvis du kan lide vores produkter, skal du tilføje vores shop til dit "Mine Favoritter" - liste.

Vakuum Del Type Filtre
Type 4 hepa filter til Dibea
Type Støvsuger Dele
Type 3 for dibea filter
Type 2 støvsuger Udskiftning kit
Mærke FGHGF
Type 6 for robot støvsuger dele
Type 5 Støvsuger Dele
Type 1 støvsuger tilbehør
model 1 for Dibea X500 X600
Navn hepa filter
Model-Nummer for Dibea panda X500 X600 ECOVACS CR120
model 2 for ECOVACS CR120
Pakke 1stk hepa filter
Pakke Størrelse 10cm x 9cm x 9cm (3.94in x 3.54in x 3.54in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type masse (10 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer