Nyhed Reduced price!
Håndarbejde,11/14 ct DMC farve Cross stitch,der er Fastsat For Broderi-kits Steg Kabine Liggende Trykt Mønster Korssting Wall Decor

Håndarbejde,11/14 ct DMC farve Cross stitch,der er Fastsat For Broderi-kits Steg Kabine Liggende Trykt Mønster Korssting Wall Decor

kr48.98

-50%

kr97.96

Ny vare

På lager

Tags: farverige cross stitch, cross stitch, sæt til broderi, Billige farverige cross stitch, Høj Kvalitet cross stitch, Kina indstillet til broderi Leverandører.

VELKOMMEN TIL SMUKKE DAME Distribution Produkt Beskrivelse

Tema: Rose Kabine cross stitch broderi

Canva Størrelse:11ct---om 60x41cm

14 ct---om 48x32cm

Grid:218x137

TYPE:trykt mønster, brodere alle farvede del

Engelsk instruktion i prisen

*************************

1 tomme=25,4 mm (1"=25,4 mm)

1mm=0.04 inches (1mm=0.04")

♥HVORDAN AT SY:

PAKNING DETALJER

GRATIS FORSENDELSE Vi sender med China Post, luftpost gratis forsendelse . Hvis ordren er over $200,den pakke vil blive sendt til gratis af EMS eller DHL.men for Afrika lands og i fjerntliggende områder, har brug for at bestille $300 gratis forsendelse for EMS/DHL-Vi sender varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser duo forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.For at sikre, at du betaler mindst i skat,vi vil erklære, som "gave" eller"prøve" med lav værdi. Og køberne er ansvarlig for told.

RETURNERER Vi lover trofast beskrive alle solgte varer. Hvis de produkter, du modtager, ikke er som beskrevet, bedes du kontakte os. Vi vil refundere hvis du returnerer varer inden for 15 dage fra modtagelsen af varerne. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Bedes du kontakte os via e-mail eller online-tjenester, før du sender varerne tilbage.

FEEDBACK

Din feedback er meget vigtig for os!!!Hvis du er tilfreds med de varer og vores service,Bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner,Vi vil fortsætte med at give dig god service her. Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback, Vi vil servicere dig, indtil du er tilfreds.

Ydre Emballage taske/kasse pakning
Mønster Type Naturskønne
Ramme No
Bruger Malerier
Lærred Emballeringsmetode Foldede
Stil Europa
Materiale 100% bomuld
Mærke QIUSI
Størrelse 14ct white canva, 14ct printed canva, 11ct printed canva
Type Pakke
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 9cm (3.94in x 3.15in x 3.54in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer